Chilax uit Arnhem sluit zich aan bij Bitcoinstad

on .

Chilax1bew  
Chilax sluit zich aan bij Arnhem Bitcoinstad. Eigenaresse Judith Huinink was aanwezig bij de presentatie van Media Villa die dit keer door de initiatiefnemers van Arnhem Bitcoinstad werd ingevuld. Judith had al eerder over bitcoin gehoord, maar na de presentatie is ze zo  enthousiast geworden dat ze dacht: Waarom zou je niet kunnen investeren in je gezondheid en ontspanning met bitcoins?


Bij Chilax kun je terecht voor verschillende soorten ontspanningsmassages, die hun oorsprong vinden in de drukpuntmassage. In het bedrijfsleven is Chilax actief op het gebied van RSI-preventie, ziekteverzuim en werkhouding. Hierbij wordt gebruik gemaakt van stoelmassage en voetreflexmassage.

Een van de specialismen van Chilax is gezichtsverjonging. Met gezichtsverjonging ( wat ook wel bekend staat als Facial Rejuvenation Program of Cosmetische Acupunctuur ) wordt de nadruk gelegd op het verjongen van het gelaat van 5 tot 15 jaar, zonder cosmetische ingrijpen. Cosmetische acupunctuur is de natuurlijke tegenhanger van botox en facelifts, terwijl stoelmassage een krachtimpuls kan zijn. Allemaal zaken die te maken hebben met balans vinden in je lijf, een moment voor jezelf.

Met de deelname van Chilax staat het aantal bitcoin acceptanten in Arnhem Bitcoinstad nu op 51 en is hiermee de tweede massage praktijk die bitcoins accepteert. Eerder ahad ook massagetherapeut Jos Zwaan al besloten om bitcoin betalingen te accepteren. Voor de acceptatie van haar bitcoin betalingen maakt Chilax gebruik van het systeem van Bitkassa.

Gepost door: Hans van Wessel

 

Add comment


Security code
Refresh