China gaat bitcoin niet verbieden

on .

bitcoinspot logo enkel klein  
Het nieuws uit China houdt niet op: Een official van de peoples bank of china (PBOC) verklaarde vandaag dat ze niet van plan zijn om Bitcoins en andere digitale valuta te gaan verbieden.

Tags: china,

Comments   

# Roland (webmaster@bitcoinspot.nl) 2014-04-12 12:07
In Nederland of Amerika hebben we, in theorie, een rechtsstaat dus hier kan bitcoin niet zomaar verboden worden. Daar is geen gegronde reden voor.

In China is het overduidelijk een dictatuur maar ook de autoriteiten aldaar willen de bevolking niet altijd teveel met de neus op de feiten drukken dus proberen ze het te verbieden maar dan wat meer via via.

In China is het nu niet verboden om te handelen in bitcoins of ze te kopen of verkopen maar je mag ze alleen niet kopen met Yuan via een exchange. Je mag voor zover ik weet ook geen producten aanbieden voor bitcoin. Effectief is het gebruik van bitcoin daarmee denk ik onmogelijk.

Nu kan je je dus afvragen wat deze maatregelen voor effect gaan hebben, dat is erg interessant om te zien.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-04-12 12:56
iet verboden , ook in china zijn er gewoon bitcoin winkels.
http://ijustwannabuy.com/?p=1032
ze weten dat ze dit niet gaan stoppen.
geld voor alle staten , geld houd je niet tegen.
te veel mensen die daar intresse voor hebben :)
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-04-12 11:03
dan heeft de helft van China in ieder geval lekker goedkoop BTC ingekocht afgelopen drie dagen...is kwantiteit en massahysterie toch nog ergens goed voor geweest...

helaas niet voor de rest van de wereld ;(

en krijgen we dan hetzelfde als het NL-se drugbeleid? verkopen mag maar inkopen niet?
vind het een vreemde statement
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-04-12 12:08
Je hebt gewoon bitcoin verloren , ook china houd ontwikkelingen niet tegen , de groote vuurmeer van china word massal gepentreert door advanced vpn oplossingen , elke jongeren heeft daar standaar een vpn op zijn telefoon draaien , het is idd als het drugs beleid hier , kijk maar eens hoveel studenten er wekelijks los gaan op xtc net als in de jaren 80 , ik denk dat ze dit risico met bitcoin in china niet gaan nemen , omdat dat echt waarde vertegenwoordig d , http://www.coindesk.com/chinese-bitcoin-exchanges-prepare-to-move-operations-overseas/ met offshore kan je een hoop en daarom denk ik dat china bakziel gaat halen , kijk voor de aardigheid the tax free tour maar eens ,
0% belasting is goed te doen als je de regels kent.
https://www.youtube.com/watch?v=d4o13isDdfY en bitcoin exchanges leren dat snel als je wil overleven in de financhele wereld!
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-04-12 10:16
;) ;) gelukkig maar ze zouden wel gek zijn ook de banken verdienen aan transacties ;) dat waren ze blijkbaar even vergeten...
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh