CleverCoin versimpelt verificatieprocedure en accepteert nu ook creditcards

on .

clevercoin  
CleverCoin heeft de verificatieprocedure voor klanten sterk vereenvoudigd. Vanaf nu hoeft er door Nederlandse klanten geen bankdocument meer te worden gestuurd ter verificatie waardoor er daardoor nog sneller gehandeld worden. Ook biedt CleverCoin de mogelijkheid om je adres te verifiëren door een brief naar het klantadres te sturen, waarna een selfie met de brief kan worden geüpload door de klant. Hiernaast is het nu ook mogelijk om met creditcard te betalen.

Karsten Nilsen, directeur van CleverCoin, zegt hierover: “Om fraude tegen te gaan voeren we bepaalde checks uit bij klanten. Tegelijkertijd proberen we dit proces zo makkelijk mogelijk te maken en deze vereenvoudiging is hier een goed voorbeeld van.” Naast de vereenvoudigde verificatieprocedure bied CleverCoin sinds vandaag zoals gezegd ook de mogelijkheid om bitcoins te kopen met creditcard. Clevercoin accepteert zowel VISA als MasterCard. 

Sinds 11 september heeft CleverCoin haar deuren geopend als het eerste officiele Nederlandse handelsplatform waar eenvoudig en veilig via iDEAL bitcoins kunnen worden verhandeld.

Gepost door Hans van Wessel

Comments   

# Guest 2014-11-21 16:03
Dag Patrick,

Chargebacks zijn niet geheel te vermijden, maar proberen we zoveel mogelijk te voorkomen.

Om creditcards daadwerkelijk te kunnen gebruiken op CleverCoin, dient als eerste de creditcardhoude r te worden geverifieerd om creditcardmisbr uik te beperken.
Hiervoor wordt een klein bedrag van de creditcard afgeschreven. Dit exacte bedrag dient vervolgens bevestigd te worden door de gebruiker.

Daarnaast worden de stortingsbedrag en in eerste instantie gelimiteerd € 250,-.
Dit limiet wordt vervolgens per succesvolle transactie verhoogd met het gestortte bedrag (tot maximaal € 2.500).

Op deze manier zijn eventuele chargebacks altijd te overzien.

Met vriendelijke groet,

CleverCoin
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-11-20 22:49
Ik ben benieuwd naar hoe het met chargebacks gaat van creditcard betalingen wanneer je die gebruikt om bitcoins te kopen op hun handelsplatform.

Patrick
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh