Cook & Book derde boekenwinkel die zich aansluit bij Arnhem Bitcoinstad

on .

CookAndBook1bew  
Cook & Book is sinds afgelopen maandag alweer de derde boekenwinkel die zich heeft aangesloten bij Arnhem Bitcoinstad. Eerder accepteerden Reisboekhandel De Noorderzon en Hijman Ongerijmd ook al Bitcoin-betalingen. Cook and Book is een boekenwinkel waar uitsluitend boeken over het koken, de keuken, eten & drinken, gezond leven en restaurantbezoek worden verkocht.


Het gaat om alle soorten boeken die met koken te maken hebben, dus het zijn zeker niet alleen maar receptenboeken en sinds kort zijn deze boeken ook nog eens tegen Bitcoin betalingen aan te schaffen. Zes jaar geleden is eigenaresse Riejanne Schimmel de boekenwinkel begonnen uit haar passie voor koken en kookboeken. "Ik lees kookboeken zoals andere mensen romans lezen. Ze liggen gewoon op mijn nachtkastje." De winkel is ruim opgezet en bevat het grootste assortiment kookboeken van Arnhem. Cook & Book bevindt zich midden in het centrum aan de Zwanenstraat 5. Naast de boekencollectie wordt in de winkel ook een beperkt, maar kwalitatief hoogstaand assortiment van delicatessen aangeboden. Naast de winkel heeft Cook & Book ook een webshop waar je een uitgebreide selectie van de titels uit de winkel terug kan vinden in verschillende talen zoals Nederlandse, maar ook in het Duits & Engels. Alle boeken worden tegen de zeer lage prijs van € 0,95 per bestelling ( ongeacht het gewicht of aantal boeken ) verzonden naar alle adressen in Nederland. Bestellingen worden binnen 3 werkdagen in Nederland geleverd, maar via Cook & Book kan je natuurlijk ook je boeken naar elk ander gewenst adres in het buitenland laten bezorgen.

CookAndBook2

Als fervent amateur kok, die vooral van lekker eten houdt, klinkt dit als een zeer interessant adresje waar ik 20 februari zeker even langs moet gaan. Voor haar bitcoin-betalingen in de winkel maakt Cook and Book gebruik van het kassasysteem van Bitkassa en is het hiermee de 48e deelnemer van Arnhem Bitcoinstad. Vooralsnog is het niet mogelijk om via de webshop af te reken met bitcoin. Zoals alle fysieke winkels in Nederland en Belgie, is ook Cook & Book opgenomen in de bitcopinmap van bitcoinspot.nl. Deze is te vinden onder het tabblad uitgeven.

Gepost door: Hans van Wessel

Tags: Arnhembitcoinstad

Add comment


Security code
Refresh