Crazypanda.nl: Chinese smartphones kopen met Bitcoin

on .

Crazypanda.nl: Chinese smartphones kopen met Bitcoin  
Bij crazypanda.nl kan je nu smartphones kopen met bitcoin, bij deze stellen ze zichzelf voor.

Hallo, wij zijn Crazypanda.nl en onze missie is eenvoudig: de best mogelijke prijs-kwaliteit smartphone leveren. Iedere Nederlander moet kunnen beschikken over een goede telefoon voor een redelijk bedrag. Waarom zou je meer dan 500-600 euro betalen voor een smartphone van een "bekend" merk, terwijl je vergelijkbare toestellen kunt krijgen voor rond de 200 euro?

Betaal voor het toestel, niet het merk

Het maken van een smartphone is tegenwoordig "kinderspel". Je ontwerpt een toestel, koopt losse onderdelen en laat het geheel in elkaar zetten in een fabriek in China. Apple en andere bekende merken doen niet anders. Chinese bedrijven zijn op deze manier ook top-smartphones gaan maken, maar dan voor een fractie van de prijs. Je betaalt bij deze bedrijven niet voor het merk, maar voor het toestel zelf!

De beste Chinese smartphones in Nederland

Crazypanda.nl maakt deze Chinese smartphones toegankelijk voor de Nederlandse consument. Dankzij onze ervaring en diepgaande kennis van de markt kunnen wij Chinese smartphones met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding aanbieden. Al onze telefoons werken op de Nederlandse 3G en/of 4G netwerken, draaien op Android en kunnen in het Nederlands worden ingesteld. De smartphones zijn uiteraard simlock vrij en vaak met dual sim.

Nederlands gemak en service

Zoals je gewend bent van Nederlandse webshops bieden wij 14 dagen retourrecht en 24 maanden garantie op al onze telefoons, ongeacht het merk. Onze prijzen zijn volledig transparant: er komen geen extra BTW, douane- of inklaringskosten bij. Smartphones worden binnen 3-7 werkdagen gratis bezorgd. En uiteraard staat ons team klaar om je in het Nederlands te ondersteunen en al jouw vragen te beantwoorden!

Waarom de Bitcoin?

Wij zijn vrijwel meteen aan de slag gegaan met de integratie van Bitcoin betaalmogelijkheden. Uit zakelijke overwegingen: steeds meer mensen gebruiken Bitcoin en wij spelen graag in op deze trend. Maar ook uit persoonlijke overtuiging: wij - Kader en Leendert- zijn grote liefhebbers van vrijheid en concurrentie op het gebied van geld. Bitcoin is transparent, openbaar en iedereen kan deelnemen. Het is niet afhankelijk van (centrale) banken en/of overheden die de hoeveelheid Bitcoins "managen". Deze aspecten van de Bitcoin spreken ons bijzonder aan en wij steunen het netwerk graag door betalingen in Bitcoin te accepteren.

Voor vragen en opmerkingen zijn wij te bereiken op info at crazypanda.nl. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen op crazypanda.nl

Tags: even voorstellen,

Comments   

# Guest 2016-01-20 15:21
beetje jammer dat de site niet meer bestaat..
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2015-01-11 11:23
Bedankt voor de reactie over de SAR-waarde.
een telefoon kan nog zo goedkoop zijn maar als de SAR-waarde veel hoger is, en dus gevaarlijk voor de gezondheid, ga ik toch voor de duurdere, zoals Samsung of HTC.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2015-01-11 10:00
Nice! Zowel van de concurrerende smartphones, als het feit dat je ze met Bitcoin kan betalen.
Zodra mijn huidige telefoon ermee ophoudt ga ik hier een nieuwe bestellen!
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2015-01-10 14:03
Gaaf, ziet er goed uit, niet duur.
De THL 5000 spreekt mij wel aan!
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2015-01-10 13:01
Als ubuntu op de Meizu MX4 uitkomt, wil ik hem graag bij jullie bestellen!
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2015-01-10 12:15
Goed initiatief! Komt er eens echt gezonde concurrentie op de markt.
Nog 2 belangrijke tips voor de ondernemers.
1. Zorg dat de mobieltjes eens stralingsvrij worden gemaakt! Het kan! De SAR-waarde is te hoog en slecht voor onze gezondheid. Dit is allang wetenschappelij k aangetoond en in bijv. Duitsland wordt deze waarde al verplicht gesteld op de verpakking. Dus ondernemend Nederland ga hier eens in mee en let ook eens op de gezondheidsgeva ren! De straling is zelfs zo gevaarlijk dat men nu al stelt dat het velen malen gevaarlijker is dan roken!
2. Zorg dat het net als de Blackphone eens veilig wordt afgeschermd om meeluisteren te voorkomen e.d.
Als iemand in de ontwikkelijk van een mobiele telefoon deze 2 punten kan meenemen dan sta ik vooraan in de rij.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2015-01-10 11:33
Nice, binnenkort eens proberen. kan wel een nieuwe telefoon gebruiken :lol:
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh