De koers was nog nooit zo hoog: 1 Bitcoin is nu bijna 2700 Euro waard.

on .

De koers was nog nooit zo hoog: 1 Bitcoin is nu meer dan 2650 Euro waard.  
De Bitcoin koers heeft weer een nieuwe all-time high bereikt met een voorlopige tussenstand vanbijna 2700 Euro. Begin juni werd de 2600 euro al even aangetikt maar daalde daarna weer, waarschijnlijk dankzij de toenmalige onzekerheid over de Bitcoin fork en Segwit. Nu segwit binnenkort geactiveerd wordt, het netwerk niet is gesplitst en men massaal zijn BitcoinCash lijkt te dumpen voor Bitcoin zit de stemming er de laatste dagen weer goed in.

Iedereen rolt zoals gewoonlijk weer over elkaar heen om de meest wilde koersvoorspellingen te doen. Het gros van de wannabe-nostradamussen zien Bitcoin al vlot op de 5000 dollar en een enkeling voorspelt zelfs een bitcoin-prijs van 5.8 Miljoen dollar. Ja dat hoorde u goed.

Maar voorspellen is lastig, vooral als het om de toekomst gaat en het blijft dus weer even afwachten. Ons advies: laat je niet gekmaken, investeer geen geld dat je niet kan missen en lees desnoods eerst de "10 Bitcoin tips voor beginners" voordat je zelf aan de slag gaat met Bitcoin.

Tags: bitcoin-koers,