De week van Bitcoin #68: Tim Swanson over de kansen en uitdagingen voor Bitcoin en Crypto

on .

In deze aflevering van de week van Bitcoin is Tim Swanson te gast om het te hebben over de kansen en uitdagingen voor voor Bitcoin. Er wordt onder andere gepraat over mining-centralisatie, de lage hoeveelheid werkelijke Bitcoin transacties, uitdagingen met remittance en meer. Verder vertellen Andreas Wauters en Roeland Creve over Gent Bitcoinstad waar op 18 april een openings-evenement zal plaatsvinden. Co-host is deze keer weer Jop Hartog.


Gepost door Roland de Goeij

Tags: de week van bitcoin, GentBitcoinstad,

Comments   

# Guest 2015-03-29 14:14
enner is nog een ander veel groter probleem ., namelijk aardse grontstoffen.
om de economie te laten groeien moeten we die steeds sneller verkwisten , dat is inerent aan een inflationair systeem.
die grondstoffen omdsat te doen hebben we niet meer , we kunnen dus aleen maar terug keren naar een defaltionair systeem , waar in duurzaamheid een vanzelfsprekend heid word , het systeem waar we nu inzitten inflationair is NIET duurzaam , reden de aarde heeft geen eidelose hoeveelheid grondstoffen , eem defaltionair systeem is daar in tegen wel duurzaam , omdat het aantal mensen op aarde zal stijgen.
maar de aardse grontstoffen beschikbaar per mens zullen dalen.
dit zijn dingen waar heel veel mensen niet naar durven kijken omdat het een directe aanval is op de manier dat we nu leven , maar het is een nodige verandering die on ontkoombaar is.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2015-03-29 14:05
Wat deze gast mist, is dat hij uit gaat dat de euro een stabiel geld systeem is . je hoef aleen maar joris luiendijk te zoeken en je weet dat het gaos is.
https://www.youtube.com/watch?v=cZzOXqxNmFI
De meeste mensen zijn niet in staat dingen goed te scheiden vooral als het om emotionele gedragingen gaat , maar als dit systeem klapt zal het net als met het german wings toestel duidelijk worden dat centralisatie geen goed idee is als security model.
omdat de kans dat het gebeurd misschien kleiner is maar als het gebeurd de schade evenredig groter is aan de kans dat het gebeurd , aleen is het effect van een grote crash moeilijker op te vangen door de omgeving dan een kleine.
het is dus wenselijk det je dus systemen hebt waar je de ene crash met de andere crash kan opvangen zonder dat er oorlogen uitbreken , en daar is bitcoin een fantastisch alternief voor.
aleen snappen mensen de techniek niet , maar dat was in de tijd met internet oiok zo.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh