De week van Bitcoin #81: Bitcoin isn’t the future of money - met dave Birch

on .

Afgelopen donderdag 3 juli spraken Paul Buitink en Tim Pastoor met Dave Birch. Dave Birch is een digital-payments veteraan van het eerste uur en payment consultant voor Consult Hyperion. Dave is niet verchrikkelijk gecharmeerd van Bitcoin maar des te meer van de Blockchain. Kijk ook zeker de presentatie die dhr Birch gaf op het Bitcoin congres te Amsterdam op 24 juni. Hierin gaat hij uitgebreid in op zijn fascinatie voor de Blockchain. (je kan de video van presentatie vinden op bitcoincongres.nl, zijn gedeelte begint rond 2:02)

In dit gesprek echter hebben Paul Tim en Dave het over een breed scala van onderwerpen zoals de geschiedenis van geld, Bitcoin, identiteit enz. Ik hoopte echter antwoord te krijgen op de opmerking van dhr Birch dat Bitcoin geen geld is maar helaas was dat niet het geval. Hij legt wel uit waarom Bitcoin wat hem betreft ondergeschikt is aan bestaande betalingsvormen en waarom hij denkt dat niemand er perse op zit te wachten dat dan weer wel. Goed gesprek en mooi om te zien dat David soort van teleurgesteld leek te zijn toen de tijd op was.


Gepost door Roland de Goeij

Tags: de week van bitcoin,

Comments   

# Guest 2015-07-07 17:27
Kortom, weer een provocatie agent die voor de banken elite werkt om de Bitcoin te ontmoedigen en wellicht de opdracht om een nieuwe valuta in moet brengen die wel te controleren is via de Blockchain (als dit uberhaupt al mogelijk is!). Want is Blockchain uiteindelijk niet gewoon afhankelijk van Bitcoin en andersom!? Met andere woorden; wat is er mis met Bitcoin? (Blockchain). Het werkt gewoon prima! Gewoon zo doorgaan.... bekendheid komt vanzelf wel. Tja en daar zitten de banken natuurlijk niet op te wachten. Doorzie de tactieken, dit soort mensen zijn gewoon ingehuurd. Paard van Troje tactiek om te infiltreren en van binnenuit alles kapot proberen te maken. Trap er niet in! Dave Birch is een slaaf van de banken elite!
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh