De week van Bitcoin #83: Een kijkje in het brein van Andreas Antonopoulos

on .

In deze "week van Bitcoin" hebben Paul Buitink en zijn co-host Jop hartog het genoegen om bij te kunnen praten met Andreas Antonopoulos. De uit Griekenland afkomstige Andreas is een bezig baasje en vurig voorstander van cryptocurrencies zoals Bitcoin. Ze schreef hij al een boek over Bitcoin (gratis te downloaden) is hij medeoprichter van een bedrijf gericht op beveiligings-oplossingen voor crypto-currencies en is hij overal en nergens te vinden om te praten over Bitcoin.


Dat Andreas ook nog van Griekse afkomst is en behoorlijk uitgesproken maakt de zaak natuurlijk des te interessanter, ik hoef u waarschijnlijk niet meer uit te leggen waarom. Ik probeer vaak terughoudend te zijn met mensen ophemelen want, zoals een van mijn favoriete internet-filosofen Stephan Molyneux stelt, "hoe hoger je iemand op een voetstuk zet des te kleiner je zelf lijkt". Maar toch, deze persoon is zeker de moeite waard om eens goed naar te luisteren.

Ik heb dus , naast de video van de week van bitcoin, ook nog een paar eerdere video's toegevoegd voor uw kijkplezier. Mocht je voor jezelf nog geen duidelijk beeld hebben van wat Bitcoin precies inhoudt en wat het zou kunnen gaan betekenen dan zijn deze video's onmisbaar.

Andreas m Antonopoulos onderwijst de Canadese senaat over Bitcoin

Andreas Antonopoulos on Bitcoin | Maker Faire 2014

The Bitcoin Opportunity | Speech @ MIT

Gepost door Roland de Goeij

Tags: de week van bitcoin, andreas m antonopoulos,

Add comment


Security code
Refresh