Dreamdresses te Arnhem accepteert Bitcoin betalingen

on .

Dreamdress te Arnhem accepteert Bitcoin betalingen  
Sinds afgelopen woensdag accepteert Dreamdresses uit Arnhem Bitcoin betalingen. Dit is goed nieuws voor de vrouwelijke Bitcoingebruikers. Dreamdresses, een winkel die onder andere galajurken en danskleding verhuurt, bevindt zich in het centrum van Arnhem. De winkel is gevestigd aan het Jansplein 20. Dreamdresses is met een vloeroppervlak van 2000 m2 de grootste galajurkenwinkel van Nederland én België wat nu ook Bitcoinbetalingen accepteert.

De winkel is 7 dagen per week vanaf 10:00 of 12:00 geopend en met meer dan 6000 galajurken & bruidsjurken, een waar paradijs voor elke vrouw. Of het nu gaat om galajurken, danskleding of themakleding Dreamdresses heeft het allemaal en je mag alles passen. Een cocktailjurk kun je al voor het equivalent van €15,- aan bitcoins mee nemen en galajurken zijn er al vanaf €25,- Ook heeft Dreamdresses bijna een hele verdieping met bruidskleding. Uiteraard verkopen ze ook schoenen, tasjes en sieraden.

Voor alle vrouwen die vlak voor de feestdagen nog echt iets bijzonders willen hebben, kom snel even naar Arnhem Bitcoinstad en huur de feestkleding naar jouw smaak. Om alle Bitcoin betalingen te kunnen verwerken maakt Dreamdresses gebruik van het kassasysteem van Bitkassa. Dreamdresses biedt voorlopig alleen nog in de winkel de mogelijkheid voor Bitcoin betalingen. Het is nog niet zeker of en zo ja wanneer Bitcoin betalingen ook worden aangeboden in de webshop.

Gepost door Hans van Wessel

Tags: bitcoin Bitkassa, Arnhem, Arnhembitcoinstad

Add comment


Security code
Refresh