Dutch Ethereum en Bitcoin User Group Meetup in Filmhuis cavia Amsterdam

on .

Dutch Ethereum en Bitcoin User Group Meetup in Filmhuis cavia Amsterdam  
Deze woensdagavond van zes tot tien uur is er weer een bijeenkomst van de Dutch Ethereum en Bitcoin User Group in Filmhuis Cavia Amsterdam. Je kunt hier kennis maken met andere Ethereum en Bitcoin gebruikers. Deelnemen aan het Bitcoin rollenspel, en luisteren naar voordrachten over de werking van en invloed van media op Bitcoin, de zoektocht naar een goede scrypt delver, eerste stappen in Ethereum, Bitcoin kassa's, energiezuinige en wetenschappelijk nuttige munteenheden, waarmee je ook nog eens je eigen aandelenbeurs kunt beginnen.

We komen bijeen met mensen die geinteresseerd zijn in Ethereum, smart contracts en (het delven van) Bitcoin (en het bouwen van je eigen Bitcoin ATM), Litecoin, Zerocoin, Mastercoin, Namecoin, Open Transactions, OpenCoin.org, Peercoin, Primecoin, Ripple, Nextcoin, BitCloud, Bitcoin buidels zoals Electrum en de Dark Wallet, communication systemen begeeesterd door Bitcoin zoals Bitmessage en Bitcoinproof: a forgery-proof timestamp for your data, secured by the bitcoin network.

Toegang gratis. Inschrijving wordt erg op prijs gesteld. Drank op eigen kosten.
Help ons door je aan te melden op dit mailadres:
Amsterdam at Bitcoinference punt com

Kijk hier voor meer info.

Gepost door Roland.

Comments   

# Guest 2014-03-17 18:14
Beste, Ik zou de bijeenkomst graag willen bijwonen. Ik kom er dan speciaal voor uit Maastricht. Zou graag met medebitcoiners ervaring willen uitwisselen. Is er parkeergelegenh eid in de buurt?
Vr. Gr. Jeroen Riemsdijk
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh