De week van Bitcoin #53: Francisco van Jole en Hadjar Benmiloud over bitcoin, media en complotten

on .

In De Week van Bitcoin 53 zijn Francisco van Jole van Joop.nl en Hadjar Benmiloud te gast. Co-host is Aaron van Wirdum van Coincourant.nl. We praten over de ontwikkeling en toekomst van media. Ook praten we over nerds en monetaire hervorming. En over bitcoin uiteraard, waar Hadjar Benmiloud voorstander van is, net als van goud. We spreken over complottheorie├źn en Willem Middelkoop zijn presentatie Patronen van Bedrog van vorige week.Gepost door Paul Buitink

Comments   

# Guest 2014-11-24 22:23
Wat de reactie van die Francisco op Bitcoin betreft is een erg kortzichtige en domme reactie. Want ook al koopt iemand er veel BTC's en gaat domineren op de markt dan nog ben je afhankelijk van de crowd omdat het een betaalmiddel is. Dat is het mooie van Bitcoin, het zal nooit gedomineerd kunnen worden in dit systeem. Dus je kunt dit niet vergelijken met Facebook en Google.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-11-24 22:32
Helemaal gelijk! Een erg negatief ingestelde man die Francisco. Daar zul je geen open source samenleving mee kunnen opzetten, hij valt alles bij voorbaat af. Als tie maar niet bij ons in de Eco village komt wonen....waar we met Bitcoin gaan betalen. ;-))
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh