Even voorstellen: Bestel-thuis.nl

on .

Even voorstellen: Bestel-thuis.nl  
Bij bestel-thuis accepteren ze sindskort ook bitcoins, bij deze stellen ze zichzelf voor:

Bestel-thuis.nl is een nieuwe bestelsite, opgericht in september 2013 en gericht op bezorgrestaurants en bierkoeriers. Op korte termijn breiden wij ons aanbod uit met supermarkten waardoor Bestel-thuis.nl dé bestelsite van Nederland wordt. De consument kan straks op één website zowel eten, drank en boodschappen online bestellen en thuis (of op het werk) laten bezorgen.

Om het voor de consument en onze bezorgpartners gemakkelijk te maken heeft de consument de mogelijkheid de bestelling online te betalen. Men kan online betalen met iDEAL, PayPal, creditcards en sinds kort ook Bitcoin. We zien dat Bitcoin een steeds meer geaccepteerde en sterke valuta wordt waardoor wij, naast Thuisbezorgd.nl, als (eten-)bestelsite ook Bitcoin zijn gaan accepteren.

Bestel-thuis.nl onderscheidt zich van andere eten-bestelsites door een uniek loyaliteitsprogramma aan te bieden, waarmee per betaalde euro punten gespaard kan worden voor kortingen op bestellingen. Ook hebben wij een telefonische klantenservice die klanten graag te woord staan bij het plaatsen van bestellingen of vragen over reeds geplaatste bestellingen.

Met onze moderne en gebruiksvriendelijke website bestel je eenvoudig en snel vanaf je computer of tablet. Ook beschikken wij over een gebruiksvriendelijke mobiele website zodat je ook onderweg eenvoudig en snel met je smartphone kunt bestellen. Onze medewerkers doen er bovendien alles aan om het assortiment zo overzichtelijk mogelijk te presenteren.

Ondanks dat wij relatief een kort bestaan hebben, hebben wij inmiddels honderden aangesloten bezorgpartners waarmee we een groot gedeelte van Rotterdam, Den Haag en Amsterdam hebben bedekt. Ook in andere kleinere steden hebben we bezorgpartners. Dagelijks breiden wij ons dekkingsgebied verder uit.

Wil je meer informatie of meteen wat bestellen? neem dan snel een kijkje op bestel-thuis.nl

Met vriendelijke groet,
het Bestel-thuis.nl team


Comments   

# Guest 2014-05-30 21:56
Joepie, we kunnen weer afrekenen bij een nieuwe pizzatoko. Schiet lekker op zo!

Maak hem lekker zelf die pizza: minder vet, 1-x lekkerder en zonder al die chemische troep en andere E-nummers die ze erin pompen!!! En daar heb je ook die idiote btc niet eens voor nodig...
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-05-30 09:40
Ik zie op het moment geen meerwaarde ten opzichte van thuisbezorgd.nl . Tot het moment dat er supermarkten bijkomen, waar ik kan betalen met bitcoins. Ik heb op jullie website een aantal restaurants aangemeld in de omgeving Hilversum. Als het je lukt om deze bij jullie aan te sluiten ga ik zeker wat bij jullie bestellen.

Succes!
Reply | Reply with quote | Quote
# Webmaster 2014-06-02 20:12
Mooi, als er restaurants bij zijn, geef het dan maar door aan

gr!
Roland.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh