Even voorstellen: Bitcoinplaats.nl

on .

Even voorstellen: Bitcoinplaats.nl  
Bitcoinplaats is de Nederlandse marktplaats waar je spullen en diensten kunt verhandelen voor bitcoins, bij deze stellen zij zichzelf voor.

Wij zijn 2 ondernemers die veel plezier hebben in het ontwikkelen van webapplicaties. Ons bedrijf richt zich voornamelijk op Noord-Nederland. Wij zijn vooral gefocust op de uitgebreide webapplicaties die voldoen aan de nieuwste web-standaarden omdat het lopende band werk van kleine websites ons niet tevreden stelt. Daarnaast dwingt het ons om continu bij te leren in een omgeving die zo enorm snel verandert en houden wij van een uitdaging.

Er wordt continu aan bitcoinplaats.nl gewerkt om uit te groeien tot de grootste (bitcoin) marktplaats in Nederland, we zijn er natuurlijk van bewust dat marktplaats een monopolie heeft op dit gebied en mocht de bitcoin echt mainstream worden dat een groot deel eerder geneigd is marktplaats te gaan gebruiken. Echter biedt bitcoinplaats unieke functionaliteiten t.o.v. marktplaats, namelijk het direct promoten van je advertenties via kleine bitcoin betalingen, je betaalt hier geen enkele transactie fee en je advertentie staat direct op de frontpage of de categorie pagina.
Bitcoinplaats.nl wordt continu uitgebreid en binnenkort zullen de volgende functies worden toegevoegd: Een trustsysteem, biedingen, uitgebreide filters en nog veel meer.

Wat voegen wij toe aan de bitcoincommunity ?
De interesse in bitcoin bestaat bij ons al een tijd en bij wijze van proef hebben we bitcoinplaats.nl ontwikkelt, een platform die vraag en aanbod samenbrengt op het gebied van bitcoin. We zien dat er een stijgende interesse is in de bitcoin, echter zijn er in Nederland nog weinig bedrijven die diensten faciliteren voor de bitcoin-liefhebber. Ook zien we dat er steeds meer advertenties op bitcoinplaats.nl geplaatst worden en zijn daarom van plan dit platform groots uit te werken. Naast bitcoinplaats hebben we nog meerdere concepten op het gebied van bitcoin waar jullie binnenkort meer over gaan horen. 

Hoe gaan wij om met de snel fluctuerende koers van bitcoin?
Momenteel hebben wij weinig problemen met betrekking tot de volatiliteit van bitcoin, dit is omdat wij zelf geen bitcoin ontvangen of producten verkopen voor bitcoin. Wij zijn enkel het platform dat vraag en aanbod verbind, wij dienen niet als tussenpersoon van een transacties, wij slaan dus geen bitcoin op omdat wij liever willen dat de verantwoordelijkheid over geld bij de gebruiker zelf ligt. Daarnaast worden de prijzen op onze website automatisch elke 10 seconden ververst en volgen de gemiddelde koersen via bitcoinaverage.com.

Hoe zien wij de toekomst van bitcoin voor ons ?
We zijn er van overtuigd dat de potentie van bitcoin enorm is. De laagdrempeligheid om betalingen te ontvangen is een goed voorbeeld van waarom bitcoin ideaal is. Momenteel kan je bij bitcoinplaats een uitgelichte advertentie kopen (je mag tijdelijk zelf het bedrag bepalen), na betaling staat je advertentie direct op de frontpage. Micro transacties zoals hierboven beschreven zijn ideaal met bitcoin, zou je dit met iDeal willen doen dan ben je meteen al een bedrag aan transactiekosten kwijt, dit dwingt je om een minimum bedrag voor elk product te hebben. Daarnaast kan een beetje programmeur bitcoin betalingen binnen een uur implementeren, zonder starterskosten of maandelijkse 'fees' die je bij de traditionele betalingssystemen hebt . Natuurlijk hebben we geen glazen bol en kan het alle kanten op met de bitcoin, maar vergelijk bitcoin met twitter of facebook en je zult je afvragen waarom bitcoin nog steeds minder waard is, terwijl de potentie zoveel malen hoger is. Het is van groot belang dat er een goede infrastructuur om bitcoin heen wordt gebouwd en dat de bitcoins ook direct worden uitgegeven in dit systeem in plaats van de bitcoins eerst weer om te zetten naar 'fiatgeld', dat is hoe bitcoin nog vele malen groter kan worden.

Wat zou je graag nog meer willen vertellen aan de volgers ?
We nodigen jullie graag uit om een kijkje te nemen op bitcoinplaats.nl. Graag horen we ook jullie mening over de website of eventuele nieuwe functionaliteiten, je kans ons bereiken via info@bitcoinplaats.nl. De feedback vanuit de community is erg waardevol en ook voor onze nieuwe concepten horen we graag wat gebruikers graag willen zien. Voor updates kan je ons volgen op twitter: twitter.com/bitcoinplaats of facebook: facebook.com/bitcoinplaats. Op bovenstaande kanalen kondigen we binnenkort onze nieuwe concepten ook aan.

Tags: even voorstellen,

Add comment


Security code
Refresh