Even voorstellen: Bitstraat.nl

on .

bitstraat  
Bitstraat levert complete Bitcoin betaalsystemen voor Amsterdamse winkels en horeca ondernemingen, bij deze stellen ze zichzelf voor:

Aangenaam wij zijn Max Barendregt en Kasper Keunen en samen vormen wij Bitstraat. Wij zorgen ervoor dat ondernemers gemakkelijk bitcoins kunnen accepteren in hun onderneming. Zo hopen we dat we kunnen bijdragen aan de opbouw van een Amsterdamse Bitcoin economie.

Veel ondernemers weten niet dat het accepteren van Bitcoin vaak een positief effect heeft op de omzet van hun onderneming. Daarnaast zijn ondernemers vaak sceptisch doordat Bitcoin de laatste tijd vaak onterecht slecht in het nieuws is geweest.

Het voordeel van werken met bitcoins via bitstraat is dat het risicoloos en laagdrempelig is. Bij BitStraat kan u als ondernemer bitcoin accepteren zonder eerst in apparatuur en kennis te investeren. Bovendien betaalt BitStraat dagelijks de bitcoin omzet uit in euro’s, zo kan u profiteren van de voordelen van bitcoin acceptatie, zonder dat u de digitale munt hoeft aan te houden. De enige kosten die BitStraat rekent zijn 1% transactiekosten over de betalingen die via het BitStraat systeem worden gedaan. Deze kosten zijn lager dan de transactiekosten voor PIN- of creditcardbetalingen. Edit: sinds juni 2014 zijn de transactiekosten 0%

De doorbraak van bitcoin in Amsterdam zal waarschijnlijk niet over een nacht ijs gaan. Toch liegen de cijfers uit het buitenland er niet om en lijkt Amsterdam de ideale springplank voor de Europese doorbraak van de Bitcoin. Met een nieuw concept als Bitcoin weet je nooit hoe lang het duurt voordat het door de massa wordt opgepikt  maar voor nu hopen we gewoon zoveel mogelijk ondernemers de voordelen in te laten zien en aan te sluiten op ons systeem. Als Bitcoin dan uiteindelijk een vlucht in het straatbeeld neemt, loopt u samen met ons voorop in deze nieuwe ontwikkeling!

Voor meer informatie over Bitstaat ga naar www.bitstraat.nl of mail naar info@bitstraat.nl!

Add comment


Security code
Refresh