Even voorstellen: BTC Next.

on .

Btcnext  
Btcnext is een Bitcoinprovider waar met ideal op een veilige manier Bitcoins kunnen worden gekocht, bij deze stellen zij zichzelf voor:

BTC Next biedt producten en diensten aan om Bitcoin op een gebruiksvriendelijke en veilige manier te gebruiken. Dit doen we door onze unieke en efficiënte manier van werken. Bij ons draait het niet alleen om het kopen en verkopen van Bitcoin voor een eerlijke prijs , wij zijn meer dan dat.

Naast het geven van adviezen biedt BTC Next een digitale kennisbank aan op haar site, waardoor het principe Bitcoin voor een ieder duidelijk wordt. Of het om grote transacties gaat waarbij u graag geadviseerd wilt worden, of dat u makkelijk en snel uw Bitcoin via iDeal kunt bestellen, bij BTC Next bent u aan het juiste adres!

BTC Next is een organisatie bestaande uit vier werknemers; oprichter Pieterjan Goppel, een systeemanalist/programmeur, een programmeur en een accountmanager. De teamleden zijn elk vanaf de oprichting in maart 2013 werkzaam voor BTC Next en al langere tijd liefhebber van Bitcoin. Daarnaast zit er jarenlange ervaring in de ICT-branche in de organisatie, wat zorgt voor interne kennis om een ieder zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De visie van BTC Next is dat de Bitcoin voor het bankwezen zal betekenen wat e-mail voor het internet heeft betekend.

BTC Next onderscheidt zich door voor iedereen toegankelijk te zijn om Bitcoin te kopen te verkopen. Daarbij kunt u bij ons terecht voor advies, hebben wij een uitgebreide digitale kennisbank ontwikkeld en bieden wij telefonische support. Voor grote transacties bent u bij BTC Next van harte welkom. U kunt met ons in gesprek over de transactie, wij kunnen u adviseren en wij bieden de mogelijkheid de transactie onder toeziend oog van een notariskantoor te laten verlopen. Dit zorgt ervoor dat BTC Next de klanten op maat bediend, ongeacht of het om een enkele of om een zeer groot aantal Bitcoins gaat. In tegenstelling tot andere aanbieders bieden wij niet alleen de mogelijkheid uw Bitcoin op een digitale wallet te zetten, bij ons kunt u uw Bitcoinbestelling op een veilige manier op de unieke en fysieke BTC Next card per post ontvangen. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid uw Bitcoin met PIN te betalen, een unieke service in Nederland.

BTC Next ziet in Bitcoin een grote toekomst en is de afgelopen periode met verschillende partijen in gesprek geweest. Er zijn onder andere gesprekken gevoerd met banken, de politie, opinieleiders, accountantskantoren, notariskantoren en investeerders. Oprichter Pieterjan Goppel geeft daarnaast lezingen aan geïnteresseerde organisaties of investeerders. Bent u dus ook geïnteresseerd in Bitcoin en wilt u hier meer van weten, neem dan gerust contact met ons op of kijk eens op btcnext.nl.

Leon Horenberg, BTC Next


Tags: bitcoins kopen bitcoins verkopen even voorstellen,

Comments   

# Guest 2013-11-18 09:50
Bitonic ook al niet, wat een prutsers. Je gaat me toch niet vertellen dat ze de bitcoins daadwerkelijk zelf bufferen?
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2013-11-16 17:44
En weer kopen jullie niks in ;-)
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2013-11-12 09:19
Ik zie dat jullie veel scherpere prijzen dan de alternatieven. Hoe berekent BTCnext de prijs/transacti ekosten?
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2013-11-11 15:20
Dank voor de reactie.

Wij kopen en verkopen Bitcoins al vanaf de zomer. Alleen zijn wij momenteel bezig over te gaan op een andere exchange waardoor het verkopen via de site nie. Morgen (dinsdag) vanaf 12.00 kunt u ook weer Bitcoins bij ons verkopen via de website.

Ik hoop dat ik je hierbij voldoende heb geïnformeerd, voor meer vragen kun je altijd contact opnemen!

BTC Next.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2013-11-10 08:57
Wel jammer dat ze nog geen bitcoins innemen. Hoewel de site dat wel doet vermoeden. Klein beetje fail....
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2013-11-09 18:37
Hoop dat het een groot succes wordt! Gun het ze van harte!
Trouwens leuk die BTC Card!
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh