Even voorstellen: Freshentials

on .

Even voorstellen: Freshentials  
Bij Freshentials zorgen ze ervoor dat je altijd een verse tandenborstel hebt, bij deze stellen ze zichzelf voor:

Hallo! Mijn naam is Robin Berghuijs. Ik heb onlangs een bedrijfje gestart en ik accepteer (natuurlijk) bitcoinbetalingen! Hoewel ik al eerder van bitcoin had gehoord, ben ik er pas sinds eind 2013 echt ingedoken. Sindsdien is mijn enthousiasme voor bitcoin en de toekomst van bitcoin als betalingsmiddel alleen maar toegenomen. Onder andere door het gemak waarmee ik bitcoinbetalingen kan accepteren!

Het bedrijfje heet Freshentials. Het idee achter de dienst is dat je je niet meer hoeft te herinneren om een nieuwe tandenborstel te kopen. Ik vroeg aan al mijn vrienden: "Wanneer heb je voor het laatst een nieuwe tandenborstel gekocht?" Idealiter verschoon je die namelijk ongeveer iedere drie maanden. Mij lijkt het hartstikke handig als je je daar geen zorgen over hoeft te maken. En het blijkt dat ik niet de enige ben die dat vindt!

Ik moet er eerlijkheidshalve wel bij zeggen dat het idee een beetje is afgekeken van diensten als Dollar Shave Club. Beter goed gejat dan slecht verzonnen, toch? Er komt trouwens ook nog eens bij dat de tandenborstels milieuvriendelijk zijn—ze zijn namelijk gemaakt van biologisch afbreekbaar bamboe. Dus je hoeft je ook niet zorgen te maken over het milieu!

Het bedrijfje heb ik opgericht in maart en ondertussen is al meer dan de helft van de betalingen gedaan met bitcoin. Als ik het vergelijk met PayPal, dan moet ik zeggen dat het erg gemakkelijk is om te beginnen met het accepteren van bitcoin. Bovendien gaat er een stuk minder naar PayPal—niet echt een bedrijf dat ik graag veel geld wil geven!

Omdat ik zo enthousiast ben over bitcoin, krijgen alle bitcoinbetalingen 10% korting. Er zijn ook nog andere kortingen te krijgen en speciaal voor de lezers van bitcoinspot.nl: met de kortingscode "bitcoinspot" krijg je nog eens 5% korting! Dus hopelijk tot gauw bij Freshentials.nl!

Add comment


Security code
Refresh