Even voorstellen: iused store

on .

Even voorstellen: iused store  
Tweedehands computers kan je nu ook kopen met bitcoin bij iused store, bij deze stellen ze zichzelf voor:

iUsed Store accepteert sinds kort ook betalingen met Bitcoin. Een aantal werknemers waren samen begonnen met het minen van Bitcoins en vonden het een leuk idee om ze ook in de webshop als betaalmiddel te accepteren. Daarnaast verwachten we dat Bitcoin als betaalmiddel in de toekomst steeds populairder zal worden en bij iused willen we ons graag aansluiten bij deze ontwikkeling.

iUsed Store is een van de grootste webwinkels voor tweedehands Apple en PC en bied haar klanten de vrijheid om, zonder tussenkomst van de bank, een gebruikte Apple of PC aan te schaffen. Het mooie van Bitcoin is dat transacties verlopen door middel van een eenvoudige muisklik, zonder tussenkomst van een derde partij. Binnen enkele seconden kunnen Bitcoins overschreven worden naar iUsed Store.

iUsed Store is onderdeel van NEG-Group, welke al meer dan 20 jaar ervaring heeft op de gebruikte Apple en PC markt. Alle producten worden grondig getest en voorzien van een schone installatie van het OS. Naast 14 dagen 'niet goed geld terug' garantie biedt iUsed Store op haar producten ook tussen de 3 en 12 maanden garantie. In de webshop worden alleen producten getoond die op voorraad zijn en bestellingen die op werkdagen voor 15:00 betaald zijn worden dezelfde dag verzonden.

Voor de verwerking van de betalingen doormiddel van Bitcoins werkt iUsed Store met de betaling provider Mollie. Tijdens het afreken proces wordt, indien gekozen is voor betaling doormiddel van Bitcoins een aanbieding gedaan. Deze aanbieding blijft 15 minuten gelden om de risico's voor alle partijen te beperken, omdat de waarde van Bitcoins ten opzichte van de euro kan fluctueren.

Tags: acceptatie, webshop, even voorstellen, apple,

Add comment


Security code
Refresh