Even voorstellen: Litebit.eu

on .

Litebit.eu
Bij Litebit.eu kan je bitcoins & Litcoins in- en verkopen, bij deze stellen ze zichzelf voor:

LiteBit is een online dienst die actief is binnen de Cryptocurrency handel. Wat ons uniek maakt is dat wij zoals gezegd Bitcoins en Litecoins, in- als verkopen. Naast een veilige manier van handel drijven zijn wij actief in meerdere landen binnen Europa. Bij ons kunt u terecht met iDeal betalingen, PaySafeCards en Mister Cash Bancontact.

Het was altijd lastig om Bitcoins en/of Litecoins te kopen. Dit ging via allerlei wegen en de dienstverlening liet soms ook te wensen over. Daar zijn wij de ontbrekende schakel, met het aanbieden van Bitcoins en Litecoins. Het is compleet veilig om bij ons coins aan te schaffen. Dit wordt gewaardborgd met onder andere een sms verificatie die natuurlijk gratis is. Natuurlijk worden de coins direct verstuurd en bieden wij telefonische service.

Ons streven is om alles zo soepel en goedkoop mogelijk aan te bieden. Hierdoor heeft de klant maximaal profijt van onze service. LiteBit heeft zich gespecialiseerd in online betalingen waardoor veilig en directe betalingen mogelijk zijn. Ons klantenbestand bewijst dat wij op weg zijn naar een marktleidende positie. Dat motiveert ons om nog harder ons best te doen, om de klant de beste prijs en diensten aan te kunnen bieden. De klant staat voorop en onze dienstverlening bewijst dat!

Door meerdere sites zijn wij aangeprezen als een veilig en stabiel bedrijf voor Bitcoins en Litecoins. LiteBit.eu voelt zich daardoor in de positie om verantwoordelijk met wensen van de klant om te gaan. Regelmatig laten wij ons zien als aanspreekpunt op sociale media, waardoor we direct in contact staan met de klant. U vraagt wij draaien.

Wij verwachten dat ook 2014 een goed jaar wordt voor ons. Ook het uitbreiden naar andere cryptocoins sluiten wij niet uit, en wij denken dan ook dat het aankomende jaar veel zal betekenen voor de gehele cryptocoin wereld. Wij zullen ons uiterste best doen om zo goed mogelijk in te spelen op de ontwikkelingen binnen deze markt om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Dit hebben we nodig om de klant te laten zien dat wij een leidende positie kunnen behouden!

Gepost door Roland de Goeij
 

Comments   

# Guest 2014-03-06 10:54
What happened?

The owner of this website (www.litebit.eu) has banned your IP address (77.251.165.76) .
ik kom niet meer op jullie website??
hoe kan dit?
groetjes peter.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh