Even voorstellen: Princess hotel collection

on .

Even voorstellen: Princess hotel collection  
Princess Hotels accepteert nu, als eerste hotelketen, ook bitcoins. Bij deze stellen ze zichzelf voor:

Princess Hotel Collection is een splinternieuwe hotelformule, gericht op transparantie en value for money. Doe alsof je thuis bent, of anders; Home Sweet Hotel. Wij geven onze gasten altijd de mogelijkheid om hun verblijf up te graden naar all-in. Geen verrassingen op de rekening bij check-out, maar onbezorgd genieten van alle faciliteiten voor één duidelijke prijs.


‘Het vernieuwende aan dit concept is dat wij ons, in combinatie met de all-in formule, nog intensiever zullen focussen op kwaliteit van service en beleving’ aldus Tim Vissers, Operationeel Directeur PHC. ‘Dus geen massale buffetten en self-service, maar aandacht voor onze gasten en verfrissende a la carte restaurants’.

De naam Princess Hotel Collection komt voort uit een akkoord en samenwerking met topondernemer Aad Ouborg, oa. bekend van Princess Traveller, Princess Sportsgear, Princess Hotels, Princess Entertainment Group en in het verleden van Princess Household Appliances en Babyliss. ‘Het toevoegen van een hotelportfolio aan de bestaande businesslines biedt bijzonder veel kansen’ aldus Ouborg. ‘Wij zullen dan ook regelmatig de handen ineen slaan’.
Princess Hotel Collection maakt dit concept ook toegankelijk voor andere hoteliers door middel van een franchiseformule, waarbij het aangesloten hotel de naam Princess Hotel Collection draagt en kan meeprofiteren van het concept en alle schaalvoordelen. Dit franchisecontract is eventueel te combineren met een managementcontract, waarbij het algehele management van het hotel wordt overgenomen. ‘In eerste instantie richten wij ons primair op uitbreiding in Nederland, met het uiteindelijke doel om ook in de BENELUX en later de rest van Europa hotels toe te voegen’ aldus Vissers.

Bitcoins

Princess Hotel Collection accepteert als eerste hotelketen wereldwijd de ‘nieuwe munteenheid’ BitCoins als betaalmiddel. Door een samenwerking met Bittrust wordt deze nieuwe manier van betalen mogelijk gemaakt.
‘Naast al onze andere initiatieven laat ook dit initiatief het verfrissende, eigentijdse karakter van Princess Hotel Collection zien’ aldus Tim Vissers, Operationeel Directeur. ‘Door een samenwerking met Bittrust worden de ingewisselde BitCoins direct omgezet in Euro’s waardoor wij de BitCoins niet zullen vasthouden’.
BitCoin betalingen worden geaccepteerd bij boekingen via de eigen website van Princess Hotel Collection. De eerste 25 gasten die met BitCoins betalen worden bovendien getrakteerd op een fles Champagne.

Over Princess Hotel Collection

Princess Hotel Collection is een splinternieuwe hotelketen in Nederland, waarbij een nadrukkelijke focus ligt op transparantie en value for money voor zowel de franchisee als de gast. Per 1 juli behoren 7 hotels tot deze keten, te weten; Princess Hotel Loosdrecht / Amsterdam, Princess Hotel Amersfoort, Princess Hote Epe, Princess Hotel Beekbergen / Apeldoorn, Princess Hotel de Wipselberg, Princess Hotel Victoria en Princess Hotel Dorhout Mees.
In de hotels worden zowel zakelijke als particuliere gasten ontvangen die heerlijk willen ontspannen. De locaties van de hotels variëren van Loosdrecht met zijn vele watersportmogelijkheden, tot aan Amersfoort en de bosrijke omgeving van De Veluwe.
Meer informatie?

Tim Vissers; Operationeel Directeur FHHM:
tim.vissers@princesshotels.nl / 06-12649200

Add comment


Security code
Refresh