Google integreert bitcoin prijs calculator

on .

Google integreert bitcoin prijs calculator  
Een leuk trucje in google is het intypen van "5 euro naar dollar", je krijgt dan meteen de prijs van 5 dollars te zien. Maar nog veel mooier: je kan dat nu ook doen met bitcoin! Als je invoert "2.5 bitcoin prijs" of "5 bitcoin in euro" dan laat google netjes de prijs zien. Google lanceerde in juni al een speciale google finance pagina voor Bitcoin. Google volgt hiermee het voorbeeld van Bing en Yahoo die eerder ook al bitcoin informatie integreerden in hun zoekmachines.


Google werkt samen met Coinbase voor het ophalen van de koersgegevens, hoe coinbase aan zijn koersgegevens komt is mij niet bekend. liever had ik gezien dat de prijzen afkomstig waren van bitcoinaverage maar het is een goed begin.

Dit is misschien maar een kleine stap voor Google maar toch wel een grote voor Bitcoin. Een jaar of 3 geleden zeiden we nog tegen elkaar "Als google bitcoin opneemt dan wordt het echt groot". En nu opeens lijkt dat moment daar te zijn. Ze zeggen wel dat 1 zwaluw nog geen zomer maakt maar het aantal zwaluwen lijkt de laatste tijd toch wel hand over hand toe te nemen.

Add comment


Security code
Refresh