Gratis bitcoin site van de maand Mei: CoinAd

on .

Gratis bitcoin site van de maand Mei: CoinAd  
CoinAd is de maand mei de gratis bitcoin-site van de maand, hier krijg je bitcoins voor het kijken van advertenties. Afhankelijk hoe lang de advertentie zichtbaar moet zijn (kan ook in een browser op de achtergrond!) krijg je ongeveer 200 tot 800 satoshi. Hiervoor moet de advertentie 10 tot 30 seconden open staan, de advertenties zijn in het algemeen bitcoin gerelateerd. Als je 15.000 satoshi hebt behaald kun je zelf kiezen of je al uitbetaald wilt worden of niet.


Er staan in de meeste gevallen meerdere advertenties klaar die je om de beurt kunt openen. Zodra je de captcha hebt opgelost opent de advertentie en gaat de timer lopen. Zodra de tijd voorbij is wordt het bedrag automatisch op je account bij CoinAd gestort. Na 24 uur komen er weer nieuwe advertenties, meestal kun je 1000 tot wel 5000 satoshi per keer verdienen.

Via een unieke link (die je vind als je bent ingelogd) kan je nog meer bitcoins krijgen door deze link te delen met je vrienden of bekenden via bijvoorbeeld facebook of twitter. Je krijgt dan 10 tot 20% van wat zij verdient hebben.

Conclusie:
Een mooie manier per keer een aardige hoeveelheid satoshi te verdienen met advertenties die op de achtergrond kunnen draaien.

Klik hier om CoinAd te bezoeken, en kijk hier voor het volledige overzicht van alle gratis bitcoin sites. 

Comments   

# Guest 2014-05-09 10:17
ik heb me hier al een poos mee bezig gehouden, feit is dat je je groen en geel moet ergeren voor een 6 eurocent per week...wie het kleine niet eert was ook mijn optiek maar als je kijkt als de ads op de achtergrond draaien wat een hitte en verbruik je genereert met (in mijn geval laptop) ga je je toch afvragen waarom je in godsnaam meedoet met de onzin...
Reply | Reply with quote | Quote
# Roland (webmaster@bitcoinspot.nl) 2014-05-09 15:14
nee je gaat er zeker niet rijk mee worden op dit moment maar ik krijg er veel vragen over en daarom hebben we besloten om wat meer aandacht aan de gratis bitcoin-sites te besteden.

maar andere andere kant, dat dachten de mensen in 2011 misschien ook en die hebben er achteraf toch leuk mee geboerd.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh