Gratis bitcoins/altcoins & goksites voor juli en augustus: Bitcoinzebra, FreeDoge.co.in & Directbet

on .

Gratis bitcoins/altcoins & goksites voor juli en augustus: Bitcoinzebra, FreeDoge.co.in & Directbet  
Vanaf nu belichten we elke maand naast een gratis bitcoin site ook een gratis altcoin site en een site waar je een gokje kunt wagen. Voor de maand juli& augustus (vanwege de vakantieoperiode) is dat BitcoinZebra als gratis bitoinsite, FreeDoge.co.in waar je gratis Dogecoins kunt krijgen en DirectBet waar je een gokje kunt wagen. Hieronder kun je lezen waarom. Dit uiteraard naast het overzicht van gratis bitcoin/altcoin sites en voor de liefhebbers een overzicht met sites waar je een gokje kunt wagen.


Gratis bitcoin site van de maand Juli: BitcoinZebra

Bij BitcoinZebra maak je elk uur kans op 100, 200, 300, 400 of 1000 satoshi als je captcha oplost.  Je hoeft alleen maar je bitcoinadres in te vullen en krijgt elke zondag betaald als je de drempelwaarde van 5500 satoshi haalt. En met zelfs een Chrome extentie  blijf je automatisch op de hoogte brengt wanneer je weer gratis bitcoins kan verdienen. Natuurlijk is 100 satoshi helemaal niet zoveel maar je kan meer met BitcoinZebra.  

Na elke keer dat je de faucet gebruikt krijg je de mogelijkheid om de uitkomst te vermenigvuldigen tot 1000 x aan toe. Met wat geluk wordt 1000 satoshi 0,01 bitcoin en bovendien behoudt je die 1000 satoshi sowieso, je verliest dus niks. Daarnaast via een unieke link (die je vind onder refer) kan je nog meer bitcoins krijgen door deze link te delen met je vrienden of bekenden via bijvoorbeeld facebook of twitter. Je krijgt dan tot 60% van wat zij bij elkaar sprokkelen.

Gratis altcoin site van de maand: FreeDoge.co.in:

FreeDoge.co.in is van de makers van Freebitco.in en heeft dezelfde eigenschappen als deze alleen dan met Dogecoin. Dat wil zeggen elk uur kans op $200,- aan DOGE (de hoeveelheid DOGE varieert dus), een multiplier om de verkregen DOGE nog te verhogen (of de inzet te verliezen!) en een geweldige 50% van alles wat je vrienden verdienden via een unieke link.

Goksite van de maand: DirectBet

Bij DirectBet kun je wedden op (live) sporten maar ook bijvoorbeeld op het Eurovisiesongfestival. Je hoeft geen account aan te maken, als je wil wedden hoef je alleen je bitcoinadres in te vullen en de hoeveel die je wilt wedden naar een bitcoinadres van DirectBet. Je kan ook spelen met Dogecoins en Litecoins. Maar let op: speel nooit met hoeveelheden dat je niet kunt veroorloven om te verliezen.

Comments   

# Guest 2014-07-21 21:54
Klopt ja, een aantal van de gratis bitcoins sites hier sturen de verkregen bitcoins naar microwallet.org , zo ook de pas toegevoegde 'moonbitcoin' in de lijst. Bij voldoende bitcoins in microwallet wordt de hoeveelheid naar je adres opgestuurd.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-07-21 11:58
https://www.microwallet.org/
Bovenstaande is handige site voor alle gratis bitcoinsites
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh