Hotel Warnsborn in The Netherlands accepts Bitcoin

NewsGootWarnsborn1

Arnhem Bitcoinstad heeft er weer een nieuwe deelnemer bij, Groot Warnsborn. Op het uitgestrekte monumentale beboste landgoed aan de Bakenbergseweg 277 ten noorden van de stad, bevindt zich het hotel en restaurant Groot Warnsborn. De omgeving is voor Arnhemmers een geliefde plek voor een wandeling door de bossen. Wie na een wandeling zin heeft in een drankje of een lunch kan deze dus nu bij Hotel Restaurant Groot Warnsborn met bitcoins betalen.

Eigenaar Lammert de Vries nodigde de organisatie van Arnhem Bitcoinstad uit voor een gesprek en besloot direct het project te steunen door mee te doen. Groot Warnsborn is een ideale plek om in luxe te overnachten, culinair te eten en ontspannen te vergaderen. maar ook voor een bijzondere bruiloft of feest. Wie gaat de eerste persoon zijn die zijn bruiloft met bitcoins betaalt?

Groot Warnsborn is het tweede hotel dat Bitcoins accepteert. Eerder accepteerde Hotel Modez al bitcoin betalingen en heeft ondertussen al enkele buitenlandse gasten mogen verwelkomen die hun rekening met bitcoins betaalden.Voor het verwerken van de bitcointransacties wordt gebruik gemaakt van het systeem van Bitkassa.

Gepost door Hans van Wessel

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer