Heb jij al een Trezor Model T hardware wallet? We geven er hier namelijk eentje weg.

on .

Heb jij al een Trezor model T hardware wallet? We geven er hier namelijk eentje weg.  
Afgelopen maart kregen we hem binnen: de Trezor Model T hardware wallet. We hebben toen een uitgebreide recensie gedaan welke je hier terug kan lezen. De Trezor Model T is het laatste op het gebied van hardware wallets en stelt je in staat om meer dan 500 verschillende soorten cryptovaluta veilig op te slaan. We hebben onze partner cryptomaan.nl bereid gevonden om er één weg te geven aan een gelukkige bezoeker van Bitcoinspot.nl. Wil je kans maken? Lees dan zeker even door.

Een hardware wallet?

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met het fenomeen hardware wallet, volgt hier een korte uitleg. Een hardware wallet is een apparaatje dat speciaal ontworpen is om je cryptovaluta veilig op te slaan. Bitcoins of ether kan je natuurlijk ook op je computer of smartphone opslaan, maar dat is bijna altijd minder veilig. Je computer of smartphone zit namelijk verbonden met het internet en hierdoor is er een kans dat hackers of malware je munten stelen.

Er zijn vele verschillende soorten en merken hardware wallets op de markt.
- Er zijn vele verschillende soorten en merken hardware wallets op de markt.

Een hardware wallet is zo veilig omdat de digitale sleutels, die je toegang geven tot je cryptovaluta, geisoleerd op het apparaat worden opgeslagen. Hierdoor komen ze niet met het internet in aanraking en zijn ze veilig voor malware of hackers. De meeste hardware wallets zijn vrij eenvoudig in gebruik en hebben een goede backup-mogelijkheid. Bijna alle hardware wallets zijn klein en kunnen via de USB poort op elke computer worden aangesloten. Eenmaal aangesloten kan je veilig munten versturen en ontvangen.

De Trezor model T

Deze nieuwe hardware wallet van Trezor is een grote stap voorwaarts in vergelijking met de vorige versie. De Model T heeft een touchscreen waardoor de besturing een stuk gebruikersvriendelijker is geworden. Het touchscreen maakt het ook weer wat veiliger omdat de pincode nu op de wallet zelf ingevoerd kan worden in plaats van op de computer, zoals eerst het geval was. De Model T ondersteunt een groot aantal cryptovaluta en ook alle ERC-20 tokens.

De Trezor model T is een veelzijdig apparaat
De Trezor model T is een veelzijdig apparaat

Wat de Model T ook uniek maakt is dat alle software open source is zodat iedereen software kan maken die weer gebruikt kan worden op het apparaatje. Zo kunnen ontwikkelaars dus zelf software aanleveren om hun munten te laten ondersteunen. Ook kan de trezor voor allerlei andere taken worden ingezet. Je kan hem onder andere gebruiken voor het opslaan van wachtwoorden, 2 factor authenticatie en nog veel meer.

Zoals eerder gemeld zijn we eerder dit jaar al uitgebreid op de Trezor Model T ingegaan in dit artikel. Daarin kan je ook lezen hoe je de Trezor kan installeren en hoe je een betaling kan doen.

Enthousiast?

Mocht je na het lezen van deze informatie tot de conclusie gekomen zijn dat je een hardware wallet nodig hebt dan kan je 24/7 terecht bij onze partner cryptomaan.nl voor een ruime keuze in hardware wallets. Ze hebben nu onder andere een actie voor de Ledger Nano S.

Zoals gezegd geven ze zelfs een Trezor Model T weg t.w.v. 167 Euro. Om hiervoor in aanmerking te komen hoef je jezelf alleen maar in te schrijven voor de gratis cryptocursus van Cryptomaan. Uit alle inschrijvingen zal één geluksvogel worden uitgekozen. De winnaar krijgt daarvan dan bericht via de mail.


Gepost door Roland - Disclaimer.

Volg Bitcoinspot op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven
van het belangrijkste nieuws over Bitcoin.

Add comment


Security code
Refresh