Het 'cryptocast network' youtube kanaal: een aanrader voor de Bitcoin liefhebber.

on .

cryptocastnetwork  
De altijd hyper-enthousiaste Vortex heeft recent aangegeven zich af te splitsen van het Worldcryptonetwork youtube kanaal waar hij, tot een aantal weken geleden, veelvuldig te zien was. Hij geeft aan dat hij meer behoefte had aan technische en inhoudelijke content en dat is hij nu dus ook aan het maken op zijn nieuwe youtube kanaal 'Cryptocast network'. Voor iedereen die klaar is met prijsanalyses en interview met 'influencers' is dit kanaal zeker een aanrader om te volgen.

Deciphered

Tot nu toe zijn er twee shows te zien op het kanaal, 'deciphered' en 'The Bitcoin News Show'. Deciphered is een show, gericht op de techniek waarin software en hardware developers geinterviewd worden. De shows die tot nu toe te zien zijn waren zeker de moeite waard. Zo werd er onder andere al gesproken met Rodolfo Novak van Opendime & Coldcard, Nicolas dorier van BTCpay server en Jack Mallers van de Zapp lightning-wallet. Prima no-nonsense programma's waar de makers zelf uitgebreid de kans krijgen om in te gaan op hun projecten.


- Deciphered # 4 met Jack Mallers

The Bitcoin News Show

The Bitcoin News Show is elke zondag te zien en, zoals de naam doet vermoeden, wordt hierin het laatste nieuws behandeld. Voorgezeten door Vortex zelf is elke aflevering een panel samengesteld van Bitcoin-insiders die de afgelopen week onder de loep nemen. Voor zover ik kan zien nog dezelfde formule als toen de show nog te zien was bij het worldcryptonetwork maar nog steeds even prettig om naar te kijken en luisteren. Voor mijzelf is The Bitcoin News Show elke maandag vaste prik.


- The Bitcoin News Show #85

Programmingwithbitcoin.com

Naast zijn werkzaamheden voor het cryptocast network is Vortex ook druk bezig met zijn project 'Programming with Bitcoin'. Tijdens deze twee daagse workshop leert hij je hoe je apps kan schrijven die communiceren met Bitcoin. Zo leer je bijvoorbeeld een Bitcoin wallet te programmeren met behulp van NBitcoin and C#.

Een mooie aanvulling op de cursus 'programming blockchain' die gegeven wordt door Jimmy song waarin je leert om te programmeren met Bitcoin op het protocol nivo.

Gepost door Roland - Disclaimer.

Volg Bitcoinspot op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven
van het belangrijkste nieuws over Bitcoin.

Add comment


Security code
Refresh