Het Nederlands Wijnmuseum in Arnhem en wijnwinkel Robbers & van den Hoogen accepteren bitcoins

on .

RobbersEnVanDenHoogenbew  
Wijnwinkel Robbers & van den Hoogen aan de Velperweg in Arnhem accepteert bitcoins. Wijnhandel Robbers & van den Hoogen is opgericht in 1842 en daarmee één van de oudste wijnhuizen van Nederland. De authentieke stijl en traditie wordt gecombineerd met een moderne bedrijfsvoering, waarbij belangrijke waarden behouden blijven. Robbers & van den Hoogen onderscheidt zich door veelzijdigheid, kennis en kwaliteit en mag zich sinds 1992 met trots Hofleverancier noemen.

Hiermee is Robbers & van den Hoogen de tweede wijnhandel in Arnhem die bitcoins accepteert. Al eerder dit jaar besloot ook Wijnhandel Pangkarra deel te nemen aan Arnhem Bitcoinstad.

Bij de Wijnwinkel zit ook Het Nederlands Wijnmuseum dat op hetzelfde adres gevestigd is en accepteert nu ook bitcoins. Het Nederlands Wijnmuseum is hiermee het eerste museum dat bitcoin betalingen accepteert. Het museum opende in 1983 en is sindsdien uitgegroeid van een regionale attractie tot een internationale trekpleister. Niet alleen is dit de plek voor iedereen die meer wil weten over de geschiedenis én toekomst van wijn, maar een bezoek aan de authentieke wijnkelders kan gecombineerd worden met een wijnproeverij of een heuze dégustation.

Wijnmuseum1

In het Wijnmuseum komt de wijncultuur en historie opnieuw tot leven. U wordt uitgenoidigt om een bezoek te brengen aan dit unieke museum, een belevenis voor iedereen die meer wil weten over de geschiedenis én toekomst van wijn. In de authentieke wijnkelders ontdekt u meer over de fascinerende wereld van wijn. Of u nu een wijnexpert bent of een liefhebber, iedereen is van harte welkom om een bezoek te brengen aan dit unieke museum. Na een bezoek aan het wijnmuseum kunt u nog even nagenieten in het wijncafé ‘Le Jardin’ met een goed glas wijn.

Het Nederlands Wijnmuseum is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en te vinden op de Velperweg 23 in Arnhem. De entreeprijzen zijn 5 Euro voor volwassenen en 2,50 voor kinderen tot 12 jaar. Voor de acceptatie van haar bitcoinbetalingen maken  het Wijnmuseum en wijnwinkel Robbers & van den Hoogen gebruik van het kassasysteem van Bitkassa.

Gepost door: Hans van Wessel

Tags: bitcoin Bitkassa, Arnhem, acceptatie, bitcoinstad,

Add comment


Security code
Refresh