Het rondetafelgesprek cryptocurrencies en ICOs kan je hier terugkijken en luisteren.

on .

Op 24 januari 2018 vond een rondetafelgesprek plaats over cryptocurrencies en ICOs. Deze vond plaats in de Tweede Kamer onder leiding van de Commissie Financiën. Hierbij kwamen verschillende specialisten Bitcoin/Blockchain/Cryptocurrency aan het woord. Dit gesprek is een uitgelezen kans om bijna het hele spectrum van voors en tegen langs te horen komen en om te zien hoe de "gevestigde orde" tegen het onderwerp aankijkt.

We hebben de video van het rondetafelgesprek op youtube gezet en er ook een mp3 van gemaakt, download deel1 en download deel 2. Verder kan je het artikel "Aanvullingen Rondetafelgesprek Tweede Kamer Cryptocurrencies/ ICOs van 24 januari 2018" lezen van Rutger van Zuidam en het artikel "Angst regeert in het debat over cryptocurrencies" van Thomas Bollen. Beiden kwamen aan het woord tijdens het rondetafelgesprek.

Op de website van de twee kamer zelf kan je ook terecht op de pagina van het rondetafelgesprek. Hier kan je ook alle zogenaamde position papers vinden van de deelnemers waarin zijn hun standpunt onder woorden brengen.

Add comment


Security code
Refresh