Hoe kan je bitcoins bewaren ?

Het bewaren van Bitcoin doe je in een wallet, dat is een digitale portemonnee. Je kan een hardware wallet gebruiken, zelf een wallet installeren op je computer of smartphone of gebruik maken van een online wallet dienst. Onze voorkeur gaat uit naar de hardware wallet, aangezien dit momenteel de meest veilige en gebruikersvriendelijke optie is.

bitcoin hardware wallets
- Drie populaire hardware wallets: Ledger, Trezor & Bitbox.

Bij onze partner cryptomaan kan je diverse hardware wallets kopen, onze voorkeur gaat uit naar de Trezor. Op bitcoin.org kan je een overzicht vinden van de meest gebruikte hardware wallets.

Mocht je niet willen wachten op een hardware wallet dan kan je ook op je computer of smartphone een wallet installeren. Voor de pc raden wij de Electrum Bitcoin wallet aan. Voor de smartphone gaat onze voorkeur uit naar de breadwallet.

Je kan ook een account aanmaken bij een online wallet dienstverlener. Onze voorkeur gaat uit naar de blockchain.info wallet. Deze is makkelijk te koppelen met de app voor op je smartphone.

We raden je aan om het artikel: "bitcoins veilig opslaan, hoe doe je dat" te lezen voor meer tips en uitgebreide uitleg over het opslaan van je bitcoins.Vragen?

Heb je nog vragen of hebben we iets overgeslagen? laat het ons dan weten in de comments onder dit artikel en dan komen we er zo snel mogelijk op terug. Je kan ons ook bereiken via mail, facebook, twitter, of het forum.
 
Volg Bitcoinspot op Twitter en Facebook om op de hoogte te
blijven
van het belangrijkste nieuws over Bitcoin. - Disclaimer.

Add comment


Security code
Refresh