Hoera, bitcoinspot.nl bestaat 6 jaar!

on .

Bitcoinspot.nl bestaat 5 jaar  
In juni 2011 werd er, op een regenachtige zondagmiddag, gestart met Bitcoinspot.nl. Ongeveer twee weken daarvoor had ik voor het eerst gehoord van deze nieuwe technologie en had ik (zoals iedere nieuwkomer) meteen wat Bitcoins gekocht. Enkele dagen erna echter was de grootste Bitcoin exchange gecrasht en waren mijn bitcoins bijna niets meer waard. Vanaf dat moment ben ik me echt gaan verdiepen in Bitcoin en het heeft me niet meer losgelaten.

Ik heb geen exacte data maar ik vermoed dat bitcoinspot.nl één van de langstlopende bitcoin gerelateerde websites is op het internet en daar ben ik best trots op. Bitcoinspot.nl was en is echter nog steeds een uit de hand gelopen hobby welke grotendeels mogelijk gemaakt wordt door onze sponsoren. Bij deze wil ik dan ook onze hoofdsponsor BTC-direct bedanken voor hun steun!

In de afgelopen zes jaar heb ik, samen met een wisselend gezelschap, een hoop tijd en liefde gestopt in het draaiende houden van bitcoinspot.nl. Ik heb veel nieuwe mensen ontmoet, vrienden gemaakt en vooral een hele hoop geleerd. Bitcoin is een meedogenloze leermeester gebleken die me steeds weer dwong om kritisch na te denken. Ondanks alle ups en downs zou ik niks gemist willen hebben. Nou vooruit, alleen die keer misschien dat ik die computer weggooide met al die litecoins erop :)

Tegen u als bezoeker zou ik willen zeggen: bedankt voor jullie bezoeken en steun. Mocht je bitcoinspot.nl nog niet volgen op twitter of facebook doe dat dan even snel! Ik spreek jullie graag volgend jaar weer om een nieuw jubileum te vieren!

Roland.

Tags: ,hoera

Add comment


Security code
Refresh