Investeringsfonds George Soros gaat ook aan de cryptocurrency

on .

Investeringsfonds George Soros gaat ook aan de cryptocurrency  
Het investeringsfonds van George Soros, Soros fund management, gaat ook investeren in cryptocurrencies. George Soros, voor de mensen die hem nog niet kennen, is een investeerder en één van de rijkste mensen ter wereld. Er wordt druk gespeculeerd wat dit fonds gaat doen. Of ze dus gaan investeren met een lange-termijn visie of dat ze gaan proberen om Bitcoin kapot te speculeren. Als je ziet wat Soros ooit gedaan heeft met de Britse pond dan stemt dat niet heel erg positief.

Eerder dit jaar verklaarde Soros nog op het World economic forum dat Bitcoin een typische bubble was en geen geld. Dit laatste dan weer omdat de munt, wat hem betreft, te instabiel is. Velen vragen zich af waarom Soros zich nu toch bedacht lijkt te hebben maar het zou goed kunnen dat deze beslissing buiten hem om gegaan is. De dagelijkse leiding van het Soros fund management, welke goed is voor 26 Miljard, is namelijk niet meer handen van Soros zelf.

Voor zover bekend heeft het fonds nog geen daadwerkelijke stappen gezet om daadwerkelijk te investeren maar je kan ervan uitgaan dat dat op de voet gevolgd zal gaan worden.

Gepost door Roland - Disclaimer.

Volg Bitcoinspot op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven
van het belangrijkste nieuws over Bitcoin.

Add comment


Security code
Refresh