Journalist zoekt MTgox gebruikers voor artikel

on .

bitcoinspot logo enkel klein  
Journalist Joost Dobber van het FD is op zoek naar mensen die nog bitcoins of geld hebben staan op MTgox. Wil je hieraan meewerken dan kan je contact opnemen met Joost.Dobber@fd.nl

Comments   

# Guest 2014-03-04 10:29
Ja er zijn gelukkig nog andere handelsplatform en die wel goed handelen,en keurig de transacties afwikkelen.
En inderdaad het blijft een vorm van beleggen en dat is altijd risicovol.Voorz ichtigheid is de moeder van de porseleinkast,e n dat geldt ook voor de BTC.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-03-02 01:52
Dat is nog maar de vraag, en doet er ook niet toe. Ik heb wel oren naar de drama's die mensen moeten zijn overkomen. Van de fiat weten we nog niet maar samen met de bitcoins waarschijnlijk 1 miljard en meer gestolen van 1miljoen bitcoin pioniers. Ik heb deze week gelezen dat er behalve de crappy exchanges ruim honderd virussen en trojans in omloop zijn die uit zijn op bitcoins. Aan MTGox zien we wel dat het nog steeds een groot experiment is met ongewisse afloop. Het vertrouwen komt te voet en gaat te paard. De schade is enorm.
De pers is heel terughoudend geweest over de kwestie, en heeft veel postieve aandacht gegeven aan het BTC fenomeen.
Ik weet hoe het voelt om je bitcoins te verliezen, je vergeet die dingen niet meer, en kan me voorstellen dat je afhaakt.
Natuurlijk gaat de bitcoin verder, ik sta zelfs op het punt om een exchange op te zetten, maar de dure lessen gaan over de rug van degen die nu veel geld verloren hebben. Niet vergeten, dames, heren
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-02-26 12:55
Het lijkt me ook goed als die journalist mensen te spreken krijgt die wel bitcoins hebben, maar niet op MtGox. Hij moet begrijpen dat het einde van MtGox niet het einde is voor Bitcoin.

Binnen de Bitcoin-communi ty was altijd al het advies te horen om geen grote bedragen bij de exchanges geparkeerd te laten.
Reply | Reply with quote | Quote
# Roland (webmaster@bitcoinspot.nl) 2014-02-26 16:23
ja die boodschap heb ik (hoop ik) al bij hem overgebracht.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh