Kleine campus café uit Arnhem accepteert bitcoins

on .

KleineCampus1 bew  
Zo af en toe kom je op een plaats die echt anders is dan anders. De Kleine Campus aan de Statenlaan 8 in Arnhem is zo'n locatie. Dit voormalig gymnasiumgebouw ,een rijksmonument, is zo gerenoveerd dat in de oude klaslokalen bedrijfsruimten zijn gemaakt. En direct bij de ingang zit het Kleine Campus Café van Charis Heising. Wie hier naar binnen loopt treft de bijzondere sfeer aan van een klassiek schoolgebouw met alle originele elementen aangevuld met

zeer hippe elementen zoals een enorme schommel die midden in het café hangt. Kleine campus café schommel

Charis is een jonge onderneemster van 24 jaar die op haar achttiende al een bijbaan bij een cateraar had. Charis over die periode: "Het voelde niet als werken." Afgelopen jaar besloot ze voor zichzelf te beginnen, een wens die ze al langer koesterde. De zoektocht naar een geschikte en vooral betaalbare locatie begon en toevallig kwam de Kleine Campus op haar pad.  

Uiteindelijk opende ze op 28 November het Kleine Campus Café. Het Kleine Campus Cafe is een samenwerking tussen De Kleine Campus (een project van een paar ontwerpers) en Het Verrukkelijke Leven , het cateringbedrijf van Charis Heising. Op dit moment is alleen de entreehal van het gebouw in gebruik als café maar er zijn plannen om ook een terras aan te leggen wat voor de zomerse dagen een prachtig plaatje oplevert. Hieronder een sfeerimpressie hoe dat er uit kan gaan zien.  

 

Kleine campus café teras
 
Charis werkt zoveel mogelijk met biologische streekproducten en maakt vrijwel alles zelf klaar. Van zelfgebakken taart, brownies en verse salades tot goed belegde broodjes. Omdat het een nieuwe locatie is moeten veel mensen het nog ontdekken, maar haar brownies zijn nu al razend populair die vanaf nu met bitcoins afgerekend kunnen worden.
Voor de verwerking van haar bitcoin betalingen maakt Het Kleine Campus Café gebruik van het kassasysteem van Bitkassa en is hiermee alweer de 60e deelnemer aan Arnhem bitcoinstad.

Tags: bitcoin Bitkassa, Arnhem, acceptatie, arnhem bitcoinstad,

Add comment


Security code
Refresh