Kloeg kleding verhuur accepteert bitcoins

on .

Kloeg kleding verhuur  
Kloeg kleding verhuur uit Delft accepteert bitcoin betalingen voor de verhuur en verkoop van haar kleding. Fa. J.F. Kloeg is een begrip in Delft als het gaat om de verhuur of verkoop van jacquets, rokkostuums en smokings. Elk jaar in de maand oktober wordt dit aangevuld met de verhuur van sinterklaas en pietenpakken, een maand later wordt ook begonnen met de verhuur van de kerstman pakken.


De firma Kloeg is in 1869 begonnen met de verkoop van herenmode artikelen; overhemden, half-hemden, losse boorden, manchetten, hoge hoeden en petten. Vanaf de Tweede Wereldoorlog is het verhuren van gelegenheidskleding uitgegroeid tot zijn huidige vorm, terwijl ook de verkoop gehandhaafd is. Sinds 1995 draagt de Fa. J.F. Kloeg kleding verhuur het Predicaat Hofleverancier. Mark Kloeg, de huidige eigenaar, is momenteel alweer de vijfde generatie die de winkel runt. Kloeg kleding verhuur is gevestigd aan de Broerhuisstraat 6 in Delft en maakt voor de acceptatie van de bitcoin betalingen gebruik van het kassasysteem van Bitkassa.

Gepost door Hans van Wessel

Tags: acceptatie, delft

Comments   

# Guest 2015-01-06 10:37
Is nog niet te zien op coinmap.org.

Zou je alle Bitcoin zaken die je kent op coinmap.org kunnen zetten?
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2015-01-12 22:37
@Guest: Kloeg staat op Coinmap! Alle ondernemers die zich bij BitKassa aansluiten zetten wij ook daar op, maar soms is Bitcoinspot sneller met de updates dan dat wij het op de diverse andere websites/media kenbaar kunnen maken, zoals ook in dit geval :-)
Hartelijke groet, Annet (van BitKassa)
Reply | Reply with quote | Quote
# Webmaster 2015-01-07 09:30
Haha ja als ik de tijd zou hebben zou ik het graag doen :)
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh