"A Licence 2 Bitcoin?" Ethereum & Bitcoin Dinner en Meetup!

on .

"Mobilizing the crowd" Ethereum & Bitcoin Dinner en Meetup! - met o.a. Patrick Savalle en Tim Pastoor  
Aankomende dinsdagavond 2 december zal in Amsterdam weer de Dutch Ethereum & Bitcoin Meetup plaatsvinden. "A Licence 2 Bitcoin?" is dit keer het thema en onder andere Jacob Boersma, Jaap Vriesendorp en Joachim de Koning zullen spreken. De meetup wordt weer voorafgegaan door het Bitcoin diner in het hofje van Wijs, de meetup zelf begint om 7 uur in de Berlage Meet & Workspace. Inschrijven niet verplicht maar wordt wel erg op prijs gesteld. Meer info kan je hier vinden.

Onlangs kondigde FinCEN, de Amerikaanse instantie belast met het tegengaan van financiering van terrorisme en witwassen, nieuwe richtlijnen aan m.b.t. Bitcoin. Het komt erop neer dat Bitcoin exchanges en bitcoin betalingsproviders voor de Amerikaanse wet gezien kunnen gaan worden als zogenaamde Money Transmitters. Gevolg hiervan is dat ze zullen moeten voldoen aan uitgebreide regelgeving welke de ontwikkeling van Bitcoin in Amerika moeilijk of misschien zelfs onmogelijk zal gaan maken.

- Jacb Boersma spreekt over "FinCEN regulation of Bitcoin."

- Jaap Vriesendorp spreekt over "Bitcoin-dienstverleners onder omstandigheden onder Wet op het financieel toezicht (Wft)."

- Joachim de Koning en Robert de Groot bespreken de voortgang van het Internet of Coins-project welke binnenkort zal worden vrijgegeven.

Natuurlijk hebben we vooraf weer het Ethereum & Bitcoin Dinner (op eigen kosten) in het "Hofje van Wijs" aan de Zeedijk te Amsterdam. Zeer geschikt om onder het genot van hapje en drankje kennis te maken met andere beginnende of gevorderde Bicoiners. Hier staat tevens de oudste Bitcoin ATM van Nederland. En je kun hier natuurlijk ook afrekenen met Bitcoin. Inloop vanaf half vijf 's middags. Rond kwart over zeven wandelen we drie minuten naar Berlage Meet & Workspace. Waar de deuren rond zevenen open gaan, en rond half elf sluiten.

Kijk hier voor meer info(inschrijven, plattegrond om de juiste ingang te vinden!):
http://bitcoinobserver.com/news/2014-12-02-Dutch-Ethereum-Bitcoin-Amsterdam-Meetup.html#register

Neem a.u.b. ook iemand mee die nog niet zo bekend is met Bitcoin, en waarvan je denkt dat hij/zij wel openstaat voor Bitcoin.

Gepost door Bas de Lange


Add comment


Security code
Refresh