MTgox tijdelijk gesloten wegens drukte

on .

mtgox sluit tijdelijk de deuren wegens drukte
Het hing natuurlijk al dagen in de lucht maar in de nacht van woensdag op donderdagnacht was het gedaan met de opwaarste trend van de laatste tijd. De prijs daalde in rap tempo en rond een uur of 7 vanochtend was het laagste punt  bereikt. De rest van de dag bleef de prijs schommelen rond de 110/120 euro. Om 5 uur vanmiddag heeft de grootste Bitcoin exchange, MTgox, haar deuren gesloten om hun systemen te upgraden.

Volgens MTgox konden ze de hoeveelheid orders niet meer aan en ze hebben dus wat tijd nodig om aan hun databases te schroeven en de markt wat af te laten koelen. De Bitcoinprijs in Euro's op Mtgox stond rond sluiten op 121 euro en terwijl ik dit schrijf om 22:57 staat de prijs op btc24 op 54 euro. Om 4 uur onze tijd zal MTgox hun deuren weer openen, dat kan dus wel eens een hectisch nachtje worden.

Update 12-4-2012 - 08:15:
Nadat MTgox vannacht weer online kwam is de koers ongeveer 30% gedaald. Daarna heeft deze zich gestabiliseerd rond de huidige koers van ongeveer 80 euro. Als je naar de andere exchanges kijkt echter zie je nog wel een groot verschil in de koersen.

Add comment


Security code
Refresh