Nederlandse Bitcoin-beurs Clevercoin gaat eindelijk open

on .

Nederlandse Bitcoin-Beurs Clevercoin gaat eindelijk open  
Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat de langverwachte Nederlandse Bitcoin-beurs Clevercoin donderdag geopend zal worden. Financieel Guru Willem Middelkoop zal de handel officieel openen in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Met deze opening zal Nederland zijn eerste beurs krijgen voor de aan en verkoop van Bitcoins, te bereiken via www.clevercoin.com. Blijkbaar heeft clevercoin een manier gevonden om hun zoektocht naar een bankrekening tot een goed einde te brengen.

Uit het officiele persbericht:
CleverCoin is een initiatief van de Eindhovense IT-ondernemers Christian de Kok en Karsten Nilsen. Handel in bitcoins is in Nederland tot nu toe alleen mogelijk via buitenlandse websites. De transacties lopen via landen als Slovenië en China. CleverCoin heeft een veilig en betrouwbaar platform gebouwd dat aan alle regels voldoet.

Voor de afhandeling van de financiële transacties van bitcoin-kopers heeft CleverCoin een samenwerkingsovereenkomst gesloten met een payment service provider. De registratie van klanten die in bitcoins willen handelen via CleverCoin wordt uitgebreid: deelnemers moeten behalve een ingescand paspoort en een banknummer, ook een geverifieerd woonadres opgeven. Hiermee wordt voldaan aan de regels van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft).Clevercoin heeft nog tot de opening een early-bird actie, als je nu inschrijft dan mag je, Zodra de beurs open is en je geverifieerd bent, 30 dagen lang gratis handelen. Inschrijven en verifieren kan op https://trade.clevercoin.com.

Gepost door Roland de Goeij

Comments   

# Guest 2014-09-11 13:28
http://www.rtlnieuws.nl/search/nieuws/bitcoin

clevercoin gebruikt een rtl achtige u-bocht :)
Zoals ik al zij aleen door te omzeilen zulje in nl de regels kunnen veranderen.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-09-09 13:23
denk dat ze gewoon een offshore contructie hebben gemaakt door bijvoorbeeld een offshore bankvergunning te bemachtigen en zo toegang te hebben tot de geld markt.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh