Nu zelf je winkel, product of event toevoegen op bitcoinspot.nl.

on .

Nu zelf je winkel, product of event toevoegen op bitcoinspot.nl.  
Wist je al dat je op bitcoinspot ook terecht voor andere zaken dan alleen Bitcoin artikelen? Zo hebben we namelijk de Bitcoin-map en de Bitcoin acceptanten lijst. Deze worden constant bijgewerkt en bevatten de meest complete verzameling van Bitcoin accepterende winkels en webshops in de Benelux. Verder kan je in de Bitcoin agenda terecht voor alle bitcoin, blockchain en cryptocurrency gerelateerde events. Last but not least hebben we sindskort ook de bitcoinshop.

Deze shop zijn we langzaam maar zeker aan het vullen met bitcoin en cryptocurrency gerelateerde artikelen. Zo kan je hier bijvoorbeeld boeken hardware-wallets en merchandise vinden.

We hebben nu voor de Acceptanten-lijst, de Agenda en de Shop het mogelijk gemaakt dat je zelf ook items kan toevoegen. Je kan zelf je item en de bijbebehorende gegevens invullen, eenmaal ingevuld krijgen wij een seintje en zullen we het item zsm online zetten. De links voor de desbetreffende onderdelen kan je vinden in de menubalk bovenaan de site en op de welkomstpagina's van de lijst agenda en shop. Samen staan we sterker dus we zien je bijdragen met plezier tegemoet!

Alvast bedankt namens het bitcoinspot.nl team - Hans & Roland.

Comments   

# Guest 2016-02-11 09:55
Jullie Bitcoin-map bevat een paar shops in de buurt die ik nog niet kende. Leuk!

Zou je de krachten niet moeten bundelen met coinmap.org? Er is wel wat overlap, maar veel shops staan alleen bij jou of alleen bij coinmap.org op de kaart. Samenvoegen geeft een veel completer beeld.
Reply | Reply with quote | Quote
# Webmaster 2016-02-11 23:06
Klopt, als je wat tijd over hebt, stuur me dan maar een mail :)
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh