Openbazaar: de eerste globale decentrale marktplaats is klaar voor gebruik!

on .

Openbazaar: de eerste globale decentrale marktplaats is klaar voor gebruik!  
Het kon even duren maar nu is het dan eindelijk zover, openbazaar is live. Openbazaar is een globale decentrale peer-to-peer marktplaats zonder tarieven en restricties. En wat helemaal mooi is, je kan er ook met Bitcoin betalen. Of Openbazaar de hooggespannen verwachtingen waar gaat maken, we gaan het meemaken. Meedoen is in ieder geval  simpel, gewoon de openbazaar client downloaden vanaf de site en je kan aan de slag!

Comments   

# Guest 2016-04-28 04:22
De vorige reactie was van mij. De afgelopen dagen is er een nieuwe versie van OpenBazaar uitgekomen die ik vandaag heb geinstalleerd en mijn verbindingsprob leem lijkt volledig opgelost! Ik ben en blijf stabiel verbonden, werkt super nu en lekker snel. Dus voor wie ook verbindingsprob lemen heeft, installeer de nieuwste versie :lol:
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2016-04-26 15:38
Het idee achter OpenBazaar is goed, de client ziet er netjes uit, maar toch nog wat minpunten. Allereerst lukt het soms UREN (!!!) niet om verbinding te maken (zelfs met de poorten open). Na wat GeGoogle weet ik dat erg veel mensen dat probleem hebben. Ook mensen die een shop draaien. Is OpenBazaar echt P2P? Dan zou dit probleem niet mogen bestaan. Volgens mij is OpenBazaar dus niet niet helemaal P2P zoals P2P zou moeten zijn. Toen mijn client eens WEL stabiel verbonden met het netwerk leek heb ik wat pogingen gedaan om bij een shop een aankoop te doen. Steeds kreeg ik te zien dat dit niet kon, item kon niet worden verkocht of de shop was offline. Vandaag lukte de aankoop echter wel, althans... half. Na betaling geen bevestiging in OpenBazaar... was wederom niet verbonden! Ook de vorige mislukte aankopen staan in de aankopen lijst terwijl daar niet voor is betaald omdat de shop offline was, wat volgens mij niet eens klopt. Conclusie: OpenBazaar is nog lang niet klaar voor de massa!
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh