Patrick van Zuijlen en Paul Buitink te gast bij BNR digitaal

on .

Patrick van Zuijlen en Paul Buitink te gast bij BNR digitaal  
Gisteren besteedde BNR digitaal weer aandacht aan de Bitcoin en ditmaal waren Patrick van Zuijlen (Bitcoin Cold Storage) en Paul Buitink (De week van Bitcoin - reinvent.money) te gast. In het meedogenloze tempo van het radio-formaat mochten Patrick en Paul onder andere hun kijk geven op de griekenland kwestie, het blocksize verhaal en mochten ze ook nog even in een paar minuutjes uitleggen wat de Blockchain is. Een bijna onmogelijke taak waar de heren toch uitstekend in geslaagd zijn. Beluister de uitzending hier.

Herbert Blankesteijn en BNR in het algemeen hebben volgens mij wel een zwakke plek voor Bitcoin want dit is zeker niet de eerste keer dat er Bitcoiners te gast zijn in zijn bij de radiozender. Ik heb de archieven van Bitcoinspot.nl er eens op nageslagen en kwam drie eerdere uitzendingen tegen. Mocht ik er nog 1 gemist hebben dan hoor ik het graag.

- 5 maart 2013 was ondergetekende te gast om de mensen up to date te brengen van het, toen nog, relatief onbekende fenomeen Bitcoin.
- 27 februari 2014 was ik weer te gast, dit keer om wat tekst en uitleg te geven bij het hele MTgox drama.
- 4 maart 2015 waren Sander Duivestein, Patrick van Zuijlen en Karsten Nilsen op bezoek om het te hebben over de "Bitcoin 2.0"
- En last but not least Patrick en Paul op 1 juli 2015

Misschien wordt het nu eens tijd om Herbert Blankesteijn te interviewen om te kijken hoe hij als tech-journalist na enkele jaren aankijkt tegen de Bitcoin?

Gepost door Roland de Goeij

Tags: bnr,

Add comment


Security code
Refresh