Paypal-dochter Braintree bevestigd Bitcoin geruchten

on .

Paypal-dochter Braintree bevestigd Bitcoin geruchten  
Betalingsprocessor Braintree heeft gisteren aangekondigd dat ze binnenkort klanten de mogelijkheid zullen gaan geven om bitcoins te gaan accepteren als betalingsmiddel. We schreven er al eerder over maar de geruchten blijken nu dus bevestigd. Binnenkort kan je dus ook bij bijvoorbeeld Uber en Airbnb betalen met bitcoins. Om het betalen met bitcoins mogelijk te maken zal Braintree samen werken met Coinbase zo vertelde CEO Bill Ready gisteren tijdens TechCrunch Disrupt San Francisco.

De directeur van Braintree vertelde ook dat dit de eerste stap is in het accepteren van Bitcoin door Paypal. Mocht dat eenmaal gebeuren dan kan je dus zo goed als overal op het internet betalen met Bitcoins, een gigantische stap dus.
 

Deze aankondiging werd vergezeld van bovenstaande teaservideo die gisteren ook door paypal naar buiten gebracht werd waarin bitcoin ook duidelijk genoemd wordt. Wanneer de integratie in Braintree precies voltooid is werd nog niet vermeld, waarschijnlijk binnen enkele maanden. Mocht Paypal bitcoins gaan accepteren dan is dat uiteraard een nieuwsberichtje waard :)

Gepost door Roland de Goeij

Add comment


Security code
Refresh