Puurarganolie.nl accepteert Bitcoins

on .

Puurarganolie.nl accepteert Bitcoins
Op puurarganolie.nl kan je terecht voor arganolie en je kan er nu ook afrekenen met Bitcoins. Arganolie staat ook wel bekend als het goud uit Marokko. Het wordt daar door Berbers al eeuwenlang traditioneel gebruikt. De olie bevat verzorgende cosmetische eigenschappen en, indien de geperste noten gebrand zijn, kan je er heerlijk mee koken. De Westerse samenleving heeft het product de afgelopen jaren ook ontdekt, waardoor de vraag enorm gestegen is.

Dit komt mede omdat de eigenschappen en de uitwerkingen van de olie door velen erkend en geprezen worden.

Sinds september 2013 bieden wij op puurarganolie.nl ook de mogelijkheid om met Bitcoins te betalen. Het feit dat er vanuit de community een munt is opgestaan doet ons goed. De wereld verschuift steeds meer naar een eenheid waarbij we niet langer afhankelijk hoeven te zijn van grote (financiele) instanties en overheidsapparaten.

Nu er ook een betaalmogelijkheid is waarmee we niet langer een duit in het zakje doen van deze grote jongens bij elke transactie, willen wij dit alleen maar stimuleren. Ondanks dat we niet verwachten dat het merendeel van onze doelgroep zich reeds bewust is van het bestaan van bitcoins. Willen we juist met een site als puurarganolie.nl proberen een statement te maken.

Add comment


Security code
Refresh