Reisboekhandel De Noorderzon accepteert bitcoins

on .

noorderzon1  
In de aanloop naar het event Arnhem Bitcoinmetropool blijft Arnhem Bitcoinstad maar groeien. Reisboekenhandel De Noorderzon uit Arnhem accepteert sinds gisteren bitcoin betalingen en daarmee voegt Arnhem Bitcoinstad alweer haar 39e deelnemer toe.
Reisboekenhandel De Noorderzon staat in Arnhem bekend om zijn zeer uitgebreide assortiment op het gebied van reisgidsen en landkaarten. In Gelderland is er geen andere zaak met meer titels in dit genre. 

De Noorderzon richt zich op actieve vakanties van dichtbij tot ver weg waarbij het zich richt op wandelen, fietsen, stedentrips, enzovoorts. Naast de vele boeken over geografie, vreemde culturen en natuurlijk reisverhalen, vindt je er ook wereldatlassen, boeken over natuur en landschap, fotoboeken, globes, kalenders, wandkaarten, kompassen en cd's met wereldmuziek.

Leon Receveur, de eigenaar van de winkel, is 1988 met  Reisboekhandel De Noorderzon gestart. Als geschoold  leraar aardrijkskunde en als liefhebber van boeken en kaarten maar ook redelijk fanatiek buitensporter heeft hij in zijn zaak een plek gecreëerd waar deze passies mooi samenkomen. De boekhandel heeft de afgelopen 24 jaar een uitstekende naam opgebouwd waar het gaat om het uitgebreide assortiment en de know-how van het ervaren personeel.

Met de acceptatie van Bitcoin betalingen via het kassasysteem van Bitkassa is Reisboekhandel De Noorderzon op de toekomst voorbereid en kan het op voor haar 25 jarig bestaan. De boekhandel is gevestigd aan de Nieuwstad 5 in Arnhem.

Gepost door Hans van Wessel

Add comment


Security code
Refresh