Richard Branson organiseert Bitcoin & Blockchain bijeenkomst op prive eiland

on .

Richard Branson organiseert Bitcoin & Blockchain bijeenkomst op prive eiland  
Volgende maand zal de creme-de-la-creme van de bitcoingemeenschap een gezellig onderonsje hebben op het prive-eiland van niemand minder dan Richard Branson tijdens de "Blockchain summit". De multi-miljardair, onder andere bekend van zijn luchtvaartmaatschappij en platenlabel, steekt zijn enthousiasme voor Bitcoin niet onder stoelen of banken. Zo investeerde hij eerder al in Bitpay en accepteerde hij Bitcoin voor, zijn bedrijf voor ruimte-reizen, Virgin Galactic.

De Blockchain summit zal plaatsvinden op Necker island in de Britse maagdeneilanden van 25 tot 28 mei. Tijdens het het evenement zullen er diverse discussies en presentaties plaatsvinden. Ook zal er, volgens de uitnodiging, "nagedacht worden over hoe de wereld maximaal kan profiteren van de baanbrekende technologie achter Bitcoin en de Blockchain".

Voor zover we weten is Marc van der Chijs de enige Nederlander op de gastenlijst. Eerder dit jaar in februari werd er ook al een bijeenkomst georganiseerd onder de titel "Satoshi roundtable" maar wat er daar precies besproken is blijft nog steeds onduidelijk. Hopelijk wordt deze bijeenkomst wat minder geheimzinnig en komen er nog wat goede video's naar buiten. Mocht dat zo zijn dan kan je ze hier vinden op bitcoinspot.nl

Gepost door Roland de Goeij

Tags: blockchain, blockchain summit,

Add comment


Security code
Refresh