Salad Bar SANE in Amsterdam, accepteert bitcoins

on .

Salad Bar SANE in Amsterdam, accepteert bitcoins  
Salad Bar SANE accepteert vanaf vandaag Bitcoin betalingen. Voor de acceptatie van de bitcoins maakt SANE gebruik van het POS systeem van Bitstraat. Sane is een trendy salad bar waar je zelf je salades en shakes kan samen stellen. De salades worden ‘on the spot’ gemaakt. Je bepaalt eerst de basis: sla, pasta of krieltjes. Vervolgens kies je naar eigen smaak uit 50 verse ingrediënten. Als alternatief kunt je één van de vaste recepturen van Sane laten maken.

Zoals bijvoorbeeld de klassieke Caesar salade of een aantal ‘salades van het huis’. Naast salades en fruitshakes zijn er huisgemaakte soepen en kwalitatieve lekkernijen.

Seizoenbeschikbaarheid speelt een bepalende factor in het samenstellen van het aanbod aan groente en fruit. Zuivel wordt bij voorkeur lokaal betrokken en de plofkip komt de winkel niet binnen, koffie en thee zijn vanzelfsprekend ‘fair trade’. Uiteraard kunnen de salades en shakes meegenomen worden. Telefonische bestellingen kunnen na een half uur afgehaald worden. SANE Salad Bar vind je op de Haarlemmerdijk 136 in Amsterdam.

Gepost door Hans van Wessel

Tags: acceptatie, amsterdam, bitstraat,

Add comment


Security code
Refresh