Schoenenzaak Mephisto uit Arnhem sluit zich aan bij Arnhem Bitcoinstad

on .

Mephisto2bew  
Schoenenzaak Mephisto uit Arnhem sluit zich aan bij Arnhem Bitcoinstad. De winkel is gevesigd aan de Kerkstraat 4 in het winkel gebied de 7 straatjes en verkoopt uitsluitend schoenen uit de Mephisto stal waar ook de merken Allrounder, Mobils en Sano bij horen. Alle modellen zijn voorzien van de kenmerkende SOFT-AIR technologie waarmee vermoeide voeten tot het verleden behoren. Wie een bezoek brengt aan Mephisto kan zich ervan verzekeren een gedegen advies te krijgen.

Maar voor Arnhem is Mephisto veel meer dan een schoenenzaak alleen. Eigenaren Carla en Arend zijn bijzonder actieve ondernemers en zijn de kartrekkers van "7straatjes". Dit initiatief heeft als doel om de aandacht van het winkelend publiek te vestigen op het unieke stukje historisch Arnhem achter de grote winkelstraten. De 7 straatjes in Arnhem bestaat uit, zoals de naam al zegt, de 7 straatjes: Arke Noachstraat, Bentinckstraat, Eiland, Kerkstraat, Pastoorstraat, Wielakkerstraat en de Zwanenstraat. Dit winkelgebied bevindt zich rond het Eiland en bevat veel leuke (vaak kleine) winkels. Een aantal van deze winkels accepteren ook al bitcoins zoals Even-naar-SofietjeCook&Book en bloemist Nozili. 7straatjes heeft een actieve facebook pagina waarop je alles kunt volgen wat er in de straatjes gebeurt.

Mephisto1

Een van de initiatieven van 7straatjes is het plaatsen van opvallende toegangspoorten zodat er een duidelijk kenmerk ontstaat aan de zeven straatjes. Wie bij Mephisto naar binnen loopt treft daar regelmatig niet alleen Carla en Arend aan maar ook andere ondernemers uit te buurt voor overleg over 7straatjes of om gewoon even bij te praten.

Wie binnenkort Arnhem Bitcoinstad bezoekt mag een bezoekje aan 7straatjes niet laten liggen. Voor de acceptatie van haar bitcointransacties maakt Mephisto gebruik van het kassasysteem van Bitkassa en is hiermee alweer de 59e deelnemer die zich heeft aangesloten bij Arnhem Bitcoinstad.

Gepost door: Hans van Wessel

Tags: bitcoin Bitkassa, Arnhem, acceptatie, bitcoinstad,

Add comment


Security code
Refresh