Souren Meubels accepteert Bitcoins

on .

sourenmeubels
Souren Meubels is een meubelzaak uit Limburg, zij accepteren sindskort Bitcoins. Bij deze stellen zij zichzelf voor: 
Souren Meubels bestaat al sinds 1980. In het begin werden er uitsluitend antieke meubelen verkocht. Later ook grenen, eiken en tegenwoordig vooral teak. We gaan graag mee met de tijd. In 2003 hadden we onze eerste website, hetgeen vrij vroeg was voor een meubelzaak in Nederland. Sinds 2008 zijn we serieus aan de slag gegaan met Drupal sites.


Naast Nederlands is onze site ook in het Engels, Frans en Duits en we verkopen een hoop meubels naar Duitsland en verder. Bitcoin is een revolutionaire vorm van geld. In vergelijking met Bitcoin zijn banken vrij sloom en bureaucratisch. Paypal, dat nogal populair is in Duitsland, wil een percentage van 3% en vereist een systeem voor tracking codes dat voor ons relatief kleine bedrijf niet zo makkelijk te implementeren is.

We beginnen met het accepteren van Bitcoin eerst met een beperkt aanbod, namelijk de kinderstoeltjes met naam. Dit is natuurlijk wel een toepasselijke start: de jeugd heeft de toekomst. Als deze proef bevalt gaan we bitcoins ook voor alle bestellingen accepteren. Er is in elk geval al een Drupal Commerce module voor bitcoins.

Comments   

# Guest 2013-11-20 14:25
Goed nieuws. Vanaf vandaag acccepteren we bitcoin voor alle bestellingen, dus niet meer alleen voor kinderstoeltjes . :)
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh