Starbikes Rental uit Amsterdam accepteert Bitcoin betalingen

on .

photo 2015-01-22 22-44-44  
Sinds afgelopen donderdag kan je bij StarBikes Rental in Amsterdam fietsen huren tegen Bitcoin betaling. Hiermee is StarBikes de eerste fietsenzaak in Amsterdam die Bitcoin betalingen accepteert. Linda, de eigenarresse, gaf aan dat ze veel Russische klanten heeft en mede door de enorme waarde daling van de Roebel zijn veel Russen in de Bitcoin gedoken. Dit is één van de redenen geweest waarom ze heeft besloten om Bitcoin betalingen te accepteren in haar bedrijf.

Starbikes Rental bezorgt haar klanten de mogelijkheid op een bijzondere en unieke fietservaring in en rond Amsterdam. Bij Starbikes kan je de traditionele Oma fiets ,die sinds 1917 door Sparta wordt gefabriceert, huren om er vervolgens de mooiste plekjes in en rond Amsterdam mee te verkennen. Bijzonder is verder dat de fietsen geen reclame uitingen hebben waardoor er lekker anoniem getourd kan worden. Niemand die dus door heeft dat je de tourist aan het uithangen bent.

Naast fietsenverhuur kan je bij de Starbikes Trapas bar ook genieten van een lekkere bak koffie al dan niet met een idem broodje. Ook kan je er lekkere lamsschenkels eten voor 15 Euro. Starbikes is prachtig gelegen en biedt een indrukwekkend uitzicht over ’t IJ . Starbikes Rental is een “Hidden Treasure”.

Je vind Starbikes achter het Centraal Station Amsterdam richting Muziekgebouw / Bimhuis, aan De Ruyterkade 143. Voor de verwerking van haar Bitcoin betalingen maakt Starbikes gebruik van het P.O.S. Systeem van Bitstraat en is hiermee de 25e deelnemer van Amsterdam Bitcoin City.

Gepost door Hans van Wessel

Tags: amsterdam, bitstraat,

Add comment


Security code
Refresh