Storingen in Bitcoin-land (en op bitcoinspot.nl)

on .

bitcoin_storing
Het zit Bitcoin (en ons) niet mee vandaag. Terwijl de aandacht piekt zijn enkele diensten slecht tot niet bereikbaar. MT-Gox heeft last van extreme vertragingen, instawallet offline na een hack en bitcoincharts slecht bereikbaar. Voor ons betekent dat helaas dat de koersticker zo nu en dan verkeerde waardes laat zien en de koersen zijn het grootste deel van de dag niet te zien geweest.

Wat instawallet betreft: deze lijkt het slachtoffer geweest te zijn van een hackpoging. De site is dus ook offline. Een bericht op de site geeft aan dat deze niet meer terug zal komen in de huidige vorm. De rekeninghouders die nog bitcoins hebben staan kunnen deze binnenkort proberen terug te krijgen via een procedure die beschikbaar zal komen op de site.

Een paasweekend waarin er niet gehandeld werd en de eerder genoemde vertragingen hebben ervoor gezorgd dat onze buffers met bitcoins ook bijna constant op zijn en zoals u misschien al gemerkt had kunnen er dus weinig tot geen bitcoins gekocht worden op bitcoinspot.nl. Typisch gevalletje overmacht helaas, we hopen dat alle storingen weer snel opgelost zijn. Voor zover deze mededeling van bitcoinspot.nl.

Add comment


Security code
Refresh