sZin eten en drinken accepteert bitcoins

on .

sZin1bew  
sZin eten en drinken uit Arnhem accepteert bitcoinbetalingen. sZin eten en drinken is een restaurant wat zich boven Café Vrijdag aan de Velperbuitensingel 21 bevindt met een prachtig uitzicht over het Musispark.
Eigenaresse Mandy Camfferman opende in oktober vorig jaar dit bijzondere restaurant. Hier kan je van woensdag tot en met zondag in een ongedwongen huiskamersfeer genieten van natuurlijke dagverse en duurzame biologische gerechten.

Voordat ze haar eigen restaurant begon heeft Mandy als chefkok bij diverse andere zaken gewerkt en staat nu in de keuken van haar eigen restaurant. De menu's laten zich bepalen door de smaakvolle seizoensgebonden producten uit de streek. Er is keuze uit drie verschillende menu's:

- High-wine kost bestaat uit vier gerechten met daarbij een passende wijn ( € 30,00 )
- High-beer bestaande uit drie verschillende speciaalbieren en fingerfood. ( € 17,50 )
- Dagschotel wordt dagelijks via de Facebookpagina aangekondigd  en kost ( € 9,50 )Heb je allergieën of ben je vegetariër dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden.

sZin eten en drinken koopt zijn drank in bij Slijterij van Pernis en Wijnhandelaar Pangkarra. Mocht je nu een lekker wijntje of likeurtje gedronken hebben bij het eten dan kan je deze bij Pangkarra of Pernis met bitcoin kopen om er thuis ook nog eens lekker van te genieten.

sZin-eten-en-drinken

Ook organiseert sZin Eten en Drinken elke eerste vrijdag van de maand een "Akoestische vrijdenkersavond" onder de naam High music. Tijdens deze avonden is er live muziek. De eerst volgende is op Vrijdag 3 april met Anne-Maarten van Heuvelen die dan onder andere nummers zal spelen van zijn nieuw verschenen CD. Meer informate over deze High music avonden kan je terug vinden op de website.

Voor de acceptatie van haar bitcoin betalingen maakt sZin eten en drinken gebruik van het kassasysteem van Bitkassa en is het ook te vinden op de bitcoinmap van Bitcoinspot.nl

Add comment


Security code
Refresh